15. héten azt mondták kislány lesz. Nektek bejött ha ilyen korán lányt mondtak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 13:57
1/12 anonim válasza:
14.héten 4d-n kislányt mondtak, bejött, kislányunk lett :-)
2/12 anonim válasza:
Nekem 16-17 közt mondták, hogy lány. és az lett, afiamat 18. héten, és ő fiú is lett.
3/12 anonim válasza:
Nekem pont a 15. héten mondta a doki, hogy 100% hogy kislány lesz...az is lett :D
4/12 anonim válasza:
Nekem 12. héten 95% kislányt mondta, majd a 18. hetin 100% kislányt. Aztán a 25. héten 4D -n én magam is láttam, hogy egy kicsi lány lakik benn.:))))
27hkm
5/12 anonim válasza:
14+5 hetesen 4 D-n mondtak kislányt, azóta 7x lett megerősítve :-) kislany lesz:-)
37hkm
6/12 A kérdező kommentje:
De jó :) akkor remélem.nekem.sem.kukacosodik meg :) köszönöm a válaszokat
2013. szept. 6. 21:35
7/12 anonim válasza:
Mindkét lányomnál a 12. Heti UH-on megmondták.
8/12 anonim válasza:
Nekünk bejött, de sógornőnek még a 18 hetesen is kislányt mondott két különbőlöző ultrahangos orvos (pedig az egyika ország legjobb uh-sa az istenhegyi klinikán), aztán a következő uh-n kiderült h kisfiú.
9/12 anonim válasza:
Nekem a 28 és a 36. héten azt mondták kiscsaj lakik bent. A szülőszobára megkukacosodott. Volt ám meglepi!
Most volt 3 hónapos a kislányból lett kisfiam :)
10/12 anonim válasza:
Nekünk már a 13.hétem mondták hogy lány lesz tisztán lehetett látni sőt én is láttam.Minden alkalommal megmutatta magát még a 4d is de a kis arcát sosem.Illetve volt saját orvosom de 4 orvos látott mind a 4 lányt mondott látott :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!