Kismamák most tegye mindenki a kezét a szívére! Szerintetek is azért vagyunk kívánósak, hogy a férjeink kényeztessenek egy kicsit?
Figyelt kérdés
Második terhességemnél vagyok, soha nem voltam kívénos, persze, megkívánok egy kiló szőlőt ha éppen elmegyek mellette a piacon, de soha nem jutna az eszembe éjszaka csokitortát kérni a férjemtől ha éppen nincs. De hallottam ilyeneket, sőt a baráto körömben volt is ilyen...szerintem ez kamu..nem?2013. szept. 5. 15:09
11/11 anonim válasza:
Volt férjem éjjel is elment nekem krémtúróért az éjjel-nappaliba, mire visszaért nem kellett. Mostani férjem drágál mindent amit kívánok, nem veszi meg. De attól ugyanúgy kívánom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!