Erre most tényleg szükség van, nem túlzás egy kicsit?
Szerintem, nem túlzás. Az egészségetekről van szó, különösképpen a babádéról. Azzal, hogy nem mész vissza, lényegében az ő élete kapcsán is döntést hozol, nem csak magadéról. Persze, te tudod, nem bírságolnak meg, max. majd ugyanezt megmondod az orvosodnak is, amit ide leírtál. Mindenesetre én több kismamával találkoztam, akiknek magas volt a vércukorszintjük és nem 20-30 kg-t híztak, hanem bőven 10 kg alatt.
Szóval, ne haragudj, hogy ezt mondom, nem hiszem, hogy az a millió dolog olyan fontos lenne, mint a gyermeked élete. Ha a már megszületett kisfiadról lenne szó, kétlem, hogy ugyanezt mondanád. Szerintem, menj el, két órát kibírsz, a kisfiadat is rá tudod bízni valakire (ezek után úgyis alig lesz vizsgálat, max. majd a CTG a legvégén), mert egy darabig úgysem kell majd a pici miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!