Szerintetek normális dolog, hogy 7 hetes terhesen bementem az ügyeletre mert véreztem, és csak 3 nap múlva néztek meg UH-val (mert épp hétvége volt, bár szerintem ez nem kifogás)?
Figyelt kérdés
Benntartottak a kórházban, senki nem mondott semmit, csak hogy feküdjek, de 3 napig azt sem tudtam, hogy él-e egyáltalán a babám! Csak én érzem ezt felháborítónak? Más is került már ilyen helyzetbe? Ja, hozzátenném, hogy volt már egy elhalt terhességem is, és ennek tudatában jártak el így a kórházban... Hajrá, magyar egészségügy.. :S2009. nov. 1. 20:54
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ az utolsó válaszadónak is! Sajnálom, hogy Neked nem alakultak jól a dolgok, sajnos mindenhol vannak ilyenek, akik nem foglalkoznak a kismamákkal. :(
2009. nov. 3. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!