Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy terhes vagyok, ha nem tudhatja meg, hogy kitől?

Figyelt kérdés

Ne gyertek azzal,hogyha szexelni tudtam,akkor oldjam meg ezt is,meg hogy védekezni kellett volna,stb.

Védekeztünk és eddig sosem volt semmi gond.

Segítséget szeretnék,mert kell anya aláírása a beavatkozáshoz,magánkórházban sem csinálnák meg anélkül szerintem.

Köszönöm a segítőkész válaszokat!

2013. szept. 1. 13:32
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Nem rokon,csak idősebb nálam,apa főnöke és van egy felesége...Szerintem ez elég indok arra,hogy ne akarjam elmondani anyának.

Az a baj,hogy nem olyan anya,aki le..arna és tudom,hogy tudni akarja majd.De nekem elég lenne,ha aláírná a papírokat.

2013. szept. 1. 14:15
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Neki meg nem lesz elég, hidd el.

Kicsit úgy érzem, fel sem fogod min fogsz keresztülmenni a következő hetekben-hónapokban :-( Jól fog jönni, ha valaki melletted áll.

A férfi mit mond? Tudja egyáltalán?

2013. szept. 1. 14:17
 13/35 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy támogat,bárhogy döntök,de nem derülhet ki,hogy tőle van a baba és ezzel én is tisztában vagyok.
2013. szept. 1. 14:23
 14/35 málna_ ***** válasza:
100%

Tehát nem támogat.

Ez persze érthető, szexre jó voltál, de a családját nyilván nem hagyná széthullani egy kamasz miatt.

Ez a viszony eleve egy nagyon rossz ötlet, ha kiderül (márpedig most ki fog) még Apukád állásába is kerülhet...

Megpróbálhatod azt mondani, hogy egy osztálytársadtól van a baba, de ha az anyukád lennék én mindenképpen szeretnék elbeszélgetni a fiúval és a szüleivel.

Szóval kifog derülni...akár így, akár úgy..

2013. szept. 1. 14:43
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el az igazat. Az a legtisztább. Támogatni fog biztosan. Amúgy, ne kavarj nős pasival. Még ha most nem is úgy látszik, csak kihasznál. Ha nem tenné, felvállalna téged. Ha meg csak időtöltésnek voltatok együtt, arra lehet találni kevésbé komplikált esetet is. Tudom, miről beszélek.
2013. szept. 1. 14:46
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el anyukádnak, és kérd meg, hogy kezelje diszkréten. Valószínű, hogy érezni fogja ő is a helyzet súlyát és neki sem lenne jó, ha világgá kürtölné. Max. beszélgessen el négyszemközt a férfivel. De utána szakítsd meg a kapcsolatot vele, sehová nem vezet.
2013. szept. 1. 14:50
 17/35 A kérdező kommentje:

Támogat,csak nem kéne elmondanom,hogy tőle vagyok terhes.

Most ne menjünk bele ebbe a témába,hogy otthagyná-e a feleségét vagy nem,mert semmi értelme,elég bonyolult a dolog így is.

Nem most kezdődött ez a viszony és eddig sikerült titokban tartanom,nem tudhatják meg a szüleim.

Tudom,hogy hülyeség volt ez az egész,de nem tervezte egyikünk sem,hogy így fognak alakulni a dolgok.

2013. szept. 1. 14:52
 18/35 málna_ ***** válasza:

Nagyon naív vagy :(

Ebből semmiképpen sem jöhetsz már ki jól..

2013. szept. 1. 14:58
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb gerinctelen kretén apád főnöke. Kikezd a beosztottja 17 éves lányával. Gratulálok.

Bocs, kérdező, tudom, hogy nem erre voltál kíváncsi.

2013. szept. 1. 15:00
 20/35 anonim ***** válasza:
Akkor legyél őszinte anyukáddal: terhes vagy egy nős férfitól, nem akarod elmondani hogy kitől. Persze számíts egy "kis" fejmosásra.
2013. szept. 1. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!