Tényleg nagyon fáj a chorion biopszia?
Kedden megyek és olvastam pár kismama hozzászólását, miszerint rendesen fájt nekik, ráadásul nőgyógyászati székben csinálták, nem úgy, mint a magzatvíz mintavételt.
miért van vetélési kockázata? fertőzések miatt?
ismertek olyan anyukát aki emiatt vetélt el, vagy ez már sosem derül ki, hogy a vetélésnek volt e köze a vizsgálathoz?
azért nem szeretném megvárni a magzatvíz vételt, mert azt a 16. héttől csinálják és arra is egy hónapot mondott az orvos, nem mindegy hogy a 20. hétre tudom meg az eredményt, vagy a 17. héten.
azt is olvastam hogy magasabb a vetélési kockázat a chorion biopsziánál, egy százalékkal.
félek nagyon.
3,3 mm tarkóredő vastagságot mértek 13+0 hetesen a genetikai ultrahangon. voltam kombinált teszten de szeretnék megnyugodni teljesen.
de a net tele van rémtörténetekkel.
de szerencsére jól elsülteket is.
jól elsülteket is találtam, de mégis, nem lehet megnyugodni.
szörnyű
Szia
En szinten voltam. Tarkoredo 3.5mm volt nalunk. A mintevetel nem volt fajdalmas nekem inkabb utana volt. Mar az asztalrol is alig birtam felulni. Utana ugye megfigyeles es hazafele. Nekem iszonyatosan fajt minden mozdulat meg az agyban valo megfordulas is. Ez kb 2 napig tartott utana szepen javult a helyzet es mar setalni ia birtam valamennyit. A het elteltevel csak kicsit volt kellemetlen es mar nem fajt. Az wredmeny negativ es azota mar 2 eves nagyfiu. Makk egeszseges es nagyon eleven.
Remelem nalatok is minden rendben lesz.
Nekem hüvelyen keresztül csinálták és nekem nagyon fájt.30 percig tartott.Utána véreztem és menni is alig bírtam.Utána 5 nap ágynyugalom, de én nem is bírtam semmit csinálni, mert eléggé fájt.1 hónapja volt
A vetélés kockázata nem nagy, ha utána betartod a szigorú ágynyugalmat nem lesz semmi baj és ne emelj ,Kitartás
Jezusom na most meg jobban be vagyok ijedve a holnaptol. Te meg vereztel is?? Jezusom csoda hogy nem lett semmi baj!
Ti miert voltatok biopszian?
Volt valakinek magasabb a tarkoredo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!