Anyukak, atlagnal kicsit magasabb tarkoredo erteknel (3.3) mi lett a babatokkal miutan minden eredmenyetek ( kombinalt, mehlepeny vetel,18. heti uh) rendbe volt?
Csinaltattam kombinalt tesztet negativ lett, de kedden megyek mehlepeny mintavetelre hogy 100% legyen.
Ha baj van, nem fogjuk megtartani a babat.
Ha viszont nem, szeretnek megnyugodni hogy a tarkoredo vastagsag nem jelent semmilyen bajt a baba kesobbi fejlodeseben (beszed, jaras, stb)
Az orvos is javasolta vagy a kombinalt tesztet vagy ezt a mehlepeny mintavetelt de mi mindkettot megcsinaltatjuk mert o is mondta hogy az utobbi az 99,7% es hogy csak kicsit ter el a felso hatartol, amire szinten azt mondta hogy van ahol 2,5 mm van ahol 3.
Nos az én első babámnál is volt amniocentézis, az az mikor egy tűvel megszúrják a hasad és a magzatvízből mintát vesznek, nekünk abból derült ki 99%-ra hogy nincs genetikai rendellenessége és 99,9%-ra hogy kislány! :)
Nekem a tarkóredő méret annak idején jó volt csak a 16. heti vérvétel afp vizsgálat eredménye lett alacsony.
A down kór olyan amivel az egész életét melletted kell hogy töltse mert nem lesz szegény önálló...
Kívánom és remélem, hogy minden rendben lesz veletek!
Első voltam.
Koszonom szepen a kedves szavakat!
Holnap megyek nagyon aggodom!
De megirom majd mi tortent, meg az eredmenyt is, ami kb 3 het :(
Kedves KÉrdező!
Mi újság? Minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!