Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak, atlagnal kicsit...

Anyukak, atlagnal kicsit magasabb tarkoredo erteknel (3.3) mi lett a babatokkal miutan minden eredmenyetek ( kombinalt, mehlepeny vetel,18. heti uh) rendbe volt?

Figyelt kérdés
Nem az erdekelne elsosorban hogy mi volt az elso egy evben, hanem utana. Gondolok itt ertelmi fogyatekossagra, autizmusra, beszedzavarokra, ilyenekre. Ha igen, szerintetek volt koze a tarkoredo ertekhez?
2013. aug. 30. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A hosszabb tarkóredő, mint jelen esetben is, hogy 3mm feletti, az elég gyanúsan down kórra utaló jel. Neked már megvan minden eredményed és mind jó lett? Hanyadik hétben vagy most? Az orvos mit mondott mikor ezt a tarkóredőt mérte? :S
2013. aug. 31. 10:53
 2/6 anonim válasza:

Csinaltattam kombinalt tesztet negativ lett, de kedden megyek mehlepeny mintavetelre hogy 100% legyen.

Ha baj van, nem fogjuk megtartani a babat.

Ha viszont nem, szeretnek megnyugodni hogy a tarkoredo vastagsag nem jelent semmilyen bajt a baba kesobbi fejlodeseben (beszed, jaras, stb)

Az orvos is javasolta vagy a kombinalt tesztet vagy ezt a mehlepeny mintavetelt de mi mindkettot megcsinaltatjuk mert o is mondta hogy az utobbi az 99,7% es hogy csak kicsit ter el a felso hatartol, amire szinten azt mondta hogy van ahol 2,5 mm van ahol 3.

2013. aug. 31. 12:44
 3/6 anonim válasza:
Kerdezo voltam csak a parom adatlapjaval, koszonom.
2013. aug. 31. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Nos az én első babámnál is volt amniocentézis, az az mikor egy tűvel megszúrják a hasad és a magzatvízből mintát vesznek, nekünk abból derült ki 99%-ra hogy nincs genetikai rendellenessége és 99,9%-ra hogy kislány! :)

Nekem a tarkóredő méret annak idején jó volt csak a 16. heti vérvétel afp vizsgálat eredménye lett alacsony.

A down kór olyan amivel az egész életét melletted kell hogy töltse mert nem lesz szegény önálló...

Kívánom és remélem, hogy minden rendben lesz veletek!

Első voltam.

2013. aug. 31. 19:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a kedves szavakat!

Holnap megyek nagyon aggodom!

De megirom majd mi tortent, meg az eredmenyt is, ami kb 3 het :(

2013. szept. 2. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves KÉrdező!

Mi újság? Minden rendben?

2013. nov. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!