Hány gyermeked van és hányat terveztek?
Figyelt kérdés
Nekem kettő(fiú,lány) és 3-at szeretnénk. Csak kíváncsi vagyok,hogy manapság mennyit mernek bevállalni a családok.2013. aug. 30. 12:06
21/32 anonim 

válasza:

3-at szerettünk volna és 3van! :))
22/32 anonim 

válasza:

Mindig kettőt terveztünk, meg is születtek: 5 éves a fiunk és 2 éves a kislányunk. Aztán úgy döntöttünk, szeretnénk még egy babát. ő kb 2 hónap múlva fog megszületni, és kislány lesz.
23/32 anonim 

válasza:

3-at tervezünk, az első úton van (remélem 2 hét múlva már a karomban lesz). Remélem minden úgy alakul, ahogy tervezzük.
24/32 anonim 

válasza:

3-rom van, két kislány és egy kisfiú, eredetileg is három volt tervben(csak fiúk), nem tervezünk többet, de ha pár év múlva még is jönne, hát jöhet! :)
25/32 anonim 

válasza:

3-at szerettünk volna, meg is van.Több nincs tervben,már nem vagyunk annyira fiatalok.
26/32 anonim 

válasza:

Kettőt szeretünk volna, három lett belőle :) 2 terhességemből ikrek születtek, most meg újra szeretnék terhes lenni, tiszta dili vagyok
27/32 anonim 

válasza:

2 fiú egy még a pocakban egy pedig 2 éves. Nem tervezünk többet.
28/32 anonim 

válasza:

5 lányunk van, most tervezzük a 6.at, hátha kisfiú lesz :)
29/32 anonim 

válasza:

Most jön az első, az álmunk a 3, ha megadná a sors, jó lenne. Ez sok mindentől függ, nemcsak anyagilag, hanem idegileg-érzelmileg, párkapcsolatilag, szervezésben mind mind később látjuk, hogy hogy bírjuk :)
30/32 Kiscsillag7906 

válasza:

3fiam van, többet nem tervezünk, de ha véletlen jönni szeretne, akkor szeretettel várnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!