6 hetes kismama vagyok az bajt jelent ha nincs hányingerem és már nem fájnak annyira a melleim?
Nálam a hányinger a 7. hét körül jelentkezett és fokozatosan (nem reggel, utána pedig nem CSAK reggel); míg nem volt, örültem előre... gondoltam, megúszom! Hát nem! Kb. a 12-13. hétig kitartott! :) A szagoktól, ill. illatoktól való undor is fokozatosan jött. Borzasztó volt, a saját tusfürdőmtől, testápolómtól ill. parfümömtől rosszul lettem - ha előtte nem is volt hányingerem, ahogy megéreztem a saját illatomat, tuti hánytam.
A melleim pedig sosem fájtak, csak azt láttam, ahogy megduzzadtak.
Ne izgulj előre! Különbözőek vagyunk, és minden terhesség ill. tünet más és más!
Boldog babavárást!
A mellfájdalom/mellfeszülés olyan dolog, hogy egyszer jobban érzed, máskor kevésbé. Nekem ezt a doki mondta, mert én is pont ezt a kérdést tettem fel neki.
Az pedig, hogy most nincs hányingered, szintén nem jelent semmi problémát, lehet hogy szerencsés vagy és megúszod, de lehet, hogy jövő héten már lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!