Akinek feküdnie kell méhszáj miatt, az néha ülhet is? úgyértem, hogy azzal nem vagyok teljesen függőlegesben, ha néha ülök, vagy igen? Azért nem olyan, mint az állás?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 20:51
1/6 anonim válasza:
teljesen mindegy, hogy állsz, vagy ülsz, nem a lábadat kell kímélned :( ha függőlegesen van a felső tested, a baba, placenta, víz súlya ránehezedik a méhszájaddal ami a súlytól tovább nyílhat és ezt még fokozza a gravitáció.
Neked kell eldöntened, hogy ezt mennyire veszed komolyan, van aki nem fekszik és nem nyílik tovább, van aki fekszik és mégis :( sajnos nem csak ettől függ.
2/6 anonim válasza:
Nekem is feküdnöm kell,nagyon komolyan veszem,de egyszerűen lehetetlenségnek tartom...A derekam kivan,majd szétszakadt eddig is,most a sok fekvés meg még rátesz...Néha azért teszek rövid! és egyáltalán nem megerőltető sétákat
3/6 anonim válasza:
nekem is igy kellet tennem a terhessegem elejen,de en javaresz ultem ugy hogy a labam mindig fel volt teve,naponta setaltam egy picit is.miert kell pihenned?nekem lent volt a mehlepeny nagyon azert,ja es semmi cipeles emeles.
jo egeszseget!!!!!!!!!!
5/6 A kérdező kommentje:
nyitott méhszájjal ülhetek is?ugy nem nyilik tovább?
2009. nov. 1. 08:45
6/6 anonim válasza:
A belső méhszáj legyen zárt, az a fontos. Neked milyen a méhszájad állapota, mit mért a dokid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!