Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 12hetes ultrahangra...

Ha a 12hetes ultrahangra elöbb megyek 1hétel akkor is pontos informáciot tudd adni hogy beteg e a baba?

Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A 12 hetes uh-ra 12 hetesen menjél az a biztos! Nem ok nélkül vannak ezek kikötve.
2008. júl. 1. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen.Azért van minimálisan héthez kötve,mert annak a függvényében utalnak AFPre.Amúgy erre mifelénk a 11-13. héten végzik.A következőnél se aggódj,ha csúszás lesz.Én 20. hetesen voltam a 18. hetin.
2008. júl. 1. 17:00
 3/4 A kérdező kommentje:
megyek a 12hetes normálra csak elötte elmenék magánuton is egy genetikai ultrahangra,és oda csak 11hetesen tudok menni mivel egy idöben van a kettö,és erre lennék kiváncs hogy ott is meg tudják mondani már 1hétel elöbb ha baj van?
2008. júl. 1. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

13 hetesen voltam teljes genetikau uh-n, utána még érdemes 21. héten is elmenni...de már a 13.hetin ki tudják zárni,h van-e baja a babának....ahova én járk plusszba ott nézik a fejében,aszivében a köldökzsinórban a véráramlást, a veséket,gyomor telitődést mindent...

36 hetes kismama

2008. júl. 1. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!