Nem a legjobb kép, nagyon homályos de megnéznétek?
2013. aug. 28. 17:57
2/14 anonim válasza:
Ebből sajna, nem sok minden látszik, de szerintem negatív!
3/14 A kérdező kommentje:
remélem !!
ez a korábbi kérdésem de nem jött válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
2013. aug. 28. 18:02
4/14 anonim válasza:
Így néz ki egy negatív terhességi teszt. Mivel a tiedből nem nagyon látszik sok minden, hasonlíts! :)
5/14 A kérdező kommentje:
de felraktam a negatívját ott nincs másik zöld csík
akkor elvileg nem vagyok terhes!
ha az volnék látszana a negatívon a másik zöld csík is nem??
2013. aug. 28. 18:09
6/14 anonim válasza:
Én sem látok másik csíkot a tesztjeiden tehát azok alapján nem vagy terhes, de ha ennyire fúr a dolog a saját megnyugtatásodra lásson doki... :/
7/14 A kérdező kommentje:
dehogy megyek én dokihoz!
úgyse látna semmit még.
2013. aug. 28. 18:16
8/14 anonim válasza:
ha terhes lennel, azt latna a doki!
akarmilyen homalyosak a kepek, elegge negativnak latom.
9/14 A kérdező kommentje:
köszi remélem az,
szerintem is negatív csak már rémeket látok
2013. aug. 28. 18:30
10/14 anonim válasza:
Menj el dokihoz, egy fekete pontot látna. Vegyél digitális tesztet azon nem csík van. Ha a tesztedet az ablakhoz teszed és akkor sem látsz rajta semmit, főleg nem rózsaszín második csíkot tuti nem vagy terhes. Szellem és száradási csík szürke vagy fehér az nem számít, csak ha rózsaszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!