Igaz hogy jobb oldalon nem ajánlott (szabad) feküdni, mert a baba nem kap megfelelő oxigén ellátást és vért?
Szia! Hát én ilyenröl nem halottam ,és nem is olvastam.Azt halottam már hogy hanyat nem jó feküdni mert elnyomja a fö ereketa gerincnél, meg az idegeket is.
De ki tudja.Grat a babához:)29hetes kismama:)
Szia!
Én is sok mindent olvastam terhességem alatt és mikor a szülés alatt a dokit és a szülésznőt megkérdeztem bizonyos dolgokról kerekedett a szemük. Néha akkora hülyeségeket olvastam az elmondásuk szerint, hogy jókat derültek a cikkekben leírt hülyeségeken. Ha megbízható információt akarsz, akkor a szülészedet kérdezd meg és ne higgy el mindent amit írnak. Én jó hogy egy két dolgot ennek ellenére megkérdeztem, mert akkora tévhiteket írtak a cikkekben, hogy eszméletlen és csak kárt okoztam volna. Egyébként meg én feküdtem a jobb és bal oldalamon is, igaz mindig a bal oldalamon kötöttem ki. Ha gond van odabenn jelez a benti lakó.
Sok sikert a babához!
Egy 2 hete anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!