Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 éves vagyok lehet hogy...

14 éves vagyok lehet hogy terhes vagyok de nem akkarom el mondani a szüleimnek . Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 18:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kb már egy hete késik és két hete feküdtünk le .
2013. aug. 27. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem is kamu!

Ennyi idősen nem biztos, hogy rendszeres a menzesz, de felháborító, hogy 14 évesen már szexelnek a gyerekek, a szülő hol van ilyenkor!

Amúgy meg két hete voltatok együtt, egy hete késik, ideje lenne tesztet csinálni, de mivel nem középidőben voltatok együtt, így kizárt hogy az vagy, ha nem kamu ez az egész!

2013. aug. 27. 20:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi mert már nagyon be ilyedtem .
2013. aug. 27. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, simán lehetsz terhes.
2013. aug. 27. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

Nem csak középidőben lehet terhes valaki. Az én babám a 21. ciklusnapon fogant.

Mihamarabb mond el a szüleidnek ha terhes vagy, és kérd a támogatásukat, a fejmosás ráér később. A kis élet a méhedben semmiről sem tehet, ha az ő sorsa rendeződött, utána ráérnek az atyai vagy anyai pofonok..

2013. aug. 28. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igen... Még írni sem tudsz de szexelni volt eszed... El kell mondanod a szüleidnek. Remélem tisztázzátok a dolgokat és utána szétverik a fejed... mert megérdemled.
2013. aug. 29. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!