Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hiányzik a terhesség. Más is...

Hiányzik a terhesség. Más is volt így?

Figyelt kérdés
3hete szültem. Könnyû és gyors menet volt :) Olyan jó volt kismamának lenni. Pedig volt amniocentézisem, trombózis miatt napi 1szuri, kompresszios harisnya pluszban és sok párkapcsolati gond. De nagyon szerettem a pocakos létet :) Jó volt és hiányzik. Persze tündéri a kislányom és imádom őt! Nagyon jó babázni is ! Sokat gondolok arra, hogy pár év múlva jó lenne még egyszer ilyen boldog kismamának lenni. Pedig már van egy fiam és ugye most már lányom is
2013. aug. 27. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Maga a látvány és a boldogság ami a pocakos léttel jár az jó!De a derékfájás ami szülés után még másfél évig tartott az nem! :)
2013. aug. 27. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem számitott, hogy borzalmas melegek voltak,vagy hogy alig tudtam aludni. Olyan boldog voltam, hogy semmi sem zavart.
2013. aug. 27. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyen amikor boldogan várja az ember a babát.Nem is terhesség inkább áldott állapot.Nekem is az volt!
2013. aug. 27. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon egyetértek veled! Imádtam kismama lenni. Minden pillanatát élveztem, mert ráadásul nagyon könnyű terhességem volt mindkét alkalommal. A szülések már kicsit nehezebbek voltak, de bőven megérte... :D

Nagyon jó érzés, amikor megmozdul, figyelni, ahogy nő a pocak...

2013. aug. 27. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 10. héten missed ab lett a vége, és őszintén mondom, hogy nem hiányzik. Félre ne értsetek, nagyon fáj, hogy elment, és szinte minden nap eszembe jut 2 hónapja, hogy már túllennék az X-edik héten, már mekkora lenne, és hogy mekkora lenne már a hasam, vajon hogy bírnám a munkát, milyen ruhákat vennék stb. De előtte barnáztam, és folyamatos rettegés volt az életem 6 hétig, nem tudtam úgy pisilni menni, hogy ne féltem volna attól, mit látok, nem vérzek-e. Már pont kezdtem megnyugodni, mert elmúlt a barnázás, amikor kiderült, hogy azért múlt el, mert már nincs baba.

Lassan újra kellene kezdeni próbálkozni, de nem tudom, hogy akarom-e. Én semmit jót nem találtam benne. Persze az csoda, hogy létrejön egy új élet, de a rettegés minden pillanatot megkeserít. Most már attól is retteghetek, hogy megismétlődik.

Szeretnék egy babát, de nem hiányzik, amin keresztülmentem.

2013. aug. 27. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, teljesen megértelek. Én már túltettem magam rajta. Ha minden jól ment volna, már megszülethetett volna...

Viszont jön a következő baba. A terhesség elején naponta 20-szor ellenőriztem, hogy nincs-e barna folt a bugyimon. Mára lassanként megnyugodtam, bár akkor leszek teljesen nyugodt, ha egészségesen megszületik. Próbálom nem túlparázni a terhességet, egyre jobban érzem magamat. A magzatmozgást várom a legjobban. Kívánom, hogy neked is összejöjjön.

2013. aug. 27. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, Téged is értelek. Én még kismama vagyok (első terhesség), de nálam is végig volt miért aggódni, barnázás, rossz AFP, terhességi cukor. Annyi vizsgálat és annyi aggódnivaló és annyi rossz hír van, hogy én is csak irigyelni tudom azokat, akik könnyű állapotként élik meg. Persze, hogy várom már a kislányom, persze, hogy örülök minden napnak meg minden mocorgásnak, de ugyanígy voltam én is: minden WC utáni törlés és minden vércukormérés para. Ugyanakkor így sem cserélném el semmire, de azt sem mondanám, hogy önmagát az állapotot élvezem. Na persze azt a "reményt", amit az állapot jelent, azt viszont nagyon!
2013. aug. 27. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:

38+3 hetes vagyok és már most érzem, hogy nagyon fog hiányozni a terhesség. Egész végig istenien éreztem magam. Imádom, hogy mocorog, mindig megmosolyogtat. Pedig volt az elején egy kis vérzés és most nem tudok úgy takarítani 5 percet sem, hogy utána ne fájna úgy a derekam órákig, hogy alig tudok kiegyenesedni.

De ezek mind háttérbe szorulnak az mellett, hogy ez milyen csodálatos érzés.

Bár, ha még több gond lett volna, vagy sok rosszullétem lett volna, akkor lehet, hogy máshogy gondolnám. De most még úgy érzem, hogy évekig lennék még kismama (persze, csak ha nem nőne tovább a pocakom)! :)

2013. aug. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!