Miért korrigáljak az orvosok a terhesség hetét?
Figyelt kérdés
Ha kismama tudja az utolsó menstruáció első napját sőt a fogantatás időpontjat (menstruáció végén történt szinte hihetetlen) így elvileg könnyű lenne kiszamolni nekik nem ? Orvos azzal indokolja h.a baba folyamatosan kb.15hettol nagyobb. Most már majdnem három héttel nagyobb mint az előirt ezért két héttel módosította a szülés kiirasat sőt kilátásba helyezte, hogy még ennél is hamarabb megszülethet mert sok a víz is . Ez így előfordulhat??? Mert az ok hogy nagy a baba de ilyenkor a belső szerveinek még fejlődni kellene nem ?? Nem igazán értem az egészet :-(2013. aug. 27. 08:56
11/12 anonim válasza:
Lehetséges, hogy az orvos aggódik a súly és a magzatvíz miatt. Lehet, hogy az időpontot azért módosítja, mert szerinte jobb lenne előbb kint lennie. Tény, hogy a babának a legjobb a méhben a természetes születésig, de sajnos vannak kivételek. Nekem éppen a baba kicsi súlya miatt merült fel a korábbi szülés. Végig izgultam a terhességet, hogy csak ne kelljen a 37. hét előtt megszülnöm. A 37. héttől teljesen érett az újszülött.
12/12 anonim válasza:
A kórházban feküdt mellettem egy kismama aki inszemes volt és neki is folyton változtatták a hetet holott azért az durva hisz azt pontosan tudják mikor .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!