Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt szeretném, ha a férjem...

Azt szeretném, ha a férjem bennt lenne velem a szülésnél, és úgy tudom,hogy el kell végezni valamilyen tanfolyamot. Nyíregyházán hogy működik ez?

Figyelt kérdés
De milyet? Mikor kell kezdeni? Hol van ilyen nyiregyen?
2008. júl. 1. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdeklődj a védőnődnél,mert már sok helyen nem kell ez a tanfolyam,csak meg kell venni egy apás csomagot a szülésre,és simán bemehet, de ennek ellenére lehetnek még helyek,ahol kérik.
2008. júl. 1. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia igaz én nem Nyiregyházi vagyok de pont a minap kérdeztem erre rá és azt mondták hogy nem kell semmilyen tanfoélyamot elvégezni mert már egy ember ha a kismama azt szeretné bent lehet a szülésnél papucot enni és innivalot kell vinni az apukának magával remélem azért segitettem:)))
2008. júl. 1. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
2 évvel ezelőtt szültem és már akkor sem kellett tanfolyam!a páromnak szóltam hogy szülök(pécsen)és ő ahogy megérkezett,beöltöztették és bejött.semmit nem kellett magával hoznia(gondolok itt papucs,köppeny stb)mindent kapott hogy velem legyen!
2008. júl. 1. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. júl. 1. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 33 hetes nyíregyházi kismama vagyok. Mi is most végeztük el a tanfolyamot a papás szüléshez. Minden héten kedden van 16.30-tól. Ha bemész a nőgyógyászati tömbbe ott jobbra a kisablaknál adnak egy tel.számot amin tudsz jelentkezni.(sajna már nincs megy így nem tudom leíni Neked) 2 alkalom az egész és 5.000 Ft-ot kell fizetni érte. Végigvezetnek a betegfelvételtől a szülőszobáig, mint ahogy élesben fog zajlani a dolog. Mindent elmondanak mi vár rád, mire számíthatsz. Második alkalommal pedig a baba ellátásáról, szoptatásról lesz. Nekem úgy gondolom hasznos volt, mert tudom mi fog rám várni és nem először leszek egy idegen helyen (szülőszoba) mert már előtte megmutatták. Én csak ajánlani tudom Neked.

Boldog babavárást!!

2008. júl. 1. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Törvény deklarálja, h. vajúdó nő mellett lehet egy általa megjelölt személy!
2008. júl. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!