Nyíregyházán beengedik az apukát a szülésnél, ha nem végeztük el a tanfolyamot?
Szia!
Pontos választ nem tudok neked adni, de mi elvégeztük a tanfolyamot, amiről kaptunk egy igazolást, amiről azt mondták, hogy majd be kell mutatni. De a szüléskor senki nem kérte, csak azt kérdezték, hogy papás szülés lesz-e. De szerintem nagyon hasznos volt a tanfolyam, nem csak a szülés szempontjából. És az sem gond, ha apa nem tud mindhárom alkalommal ott lenni.
Üdv:
3 hós anyuka
Szia!Mi is elvégeztük a tanfolyamot,de nekem az rémlik,hogy e nélkül nem valószínű,hogy be fogják engedni.Egyetértek az előttem íróval,mert tényleg megéri elmenni(5000 Ft és két alkalom.Végigvezetnek titeket a sürgősségitől(ahova a szülés megindulásakor kell menned először) egészen a gyermekágyas szobákig.Megnézitek a szülőszobkat,beszélnek az alternatív lehetőségekről,közben lehet kérdezni és mindenre válaszolnak.A második alkalom a babaápolásról szól.
Engem nagyon megnyugtatott a tanfolyam,mert így tudom mire számíthatok.
36 hetes kismama
Szia,hát nem tudom,hogy érdemes-e,bár azt,hogy mikor indul be majd a szülés senki nem tudja megmondani.Mindenesetre én adok egy telefonszámot neked,ami a tanfolyam első részét vezető szülésznő száma.Hívd fel és mondj el neki mindent,hátha nem késő még.Enyedi Andrea: 06-30/9651-962
De érdemes minél hamarabb hívni.Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!