Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnak veled abortuszon...

Mit csinálnak veled abortuszon, amitől nem lehet többé gyereked? Az mitől alakul ki, ha kialakul?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10, nem, a hazugság természetesen nem szükségszerű, természetesen mondhat igazat is. Az elfogult, egyoldalú tájékoztatás viszont szinte szükségszerű, ugyanis nem érték-semlegesen áll a dologhoz.

Mondjuk spec a valsagterhesseg.hu olykor hazudik is, nagyokat, de ez természetesen nem a vallási kötődéséből jön... csak saját magukból...

"Akik az első terhességüket abortálják, azoknál a mellrák kialakulásának kockázata négy-ötszörösére növekedik."- írja ez az oldal.

Na, ehhez képest meg az eredeti, eleve vallásos orgánumtól eredő hír:

Az egyik legnagyobb katolikus hírügynökség, a Catholic News Agency közölte a Fred Hutchinson Rákkutató Központ 2009-es tanulmányát, amely szerint bebizonyosodott az összefüggés az abortusz, a fogamzásgátló tabletták és a mellrák kialakulása között. A vizsgálat kimutatta, hogy az abortuszon átesett nőknél mintegy negyven százalékkal több a rákos megbetegedés. A fogamzásgátló tablettákat illetően ......

Tudod mi a különbség a 40% meg a 400%-500% (négyszeres-ötszörös) között??? (azt most hagyjuk, hogy még ezt a vélt 40%-ot se tudta azóta igazolni senki...)

2013. aug. 27. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem mondom h nincs kockázata az abortusznak, mert mndennek van. De: mivel a folyamat ugyanaz mint a vetélések miatti befejező műtétnek, ezért amikro nekem volt ilyen műtétem 2-szer is, az iylen írások miatt (abortusz miatt nem lehet majd gyereked, stb), paráztam a műtét után, ezzel nem fogja senki az abortuszt megállítnai, de az iylen helyzetben lévőket rémületbe kergetik. Mert józan ésszel végig gondolva mivel ugyanaz az eljárás (vákumos leszívás), ezért akkor ez esetben is fennáll. Ami igaz is, de annyira ritka......
2013. szept. 6. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!