Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szanaszét repedt a combom, a...

Szanaszét repedt a combom, a fenekem és a csípőm. Mások hogyan viselik ezt?

Figyelt kérdés
Néha nem érdekel, de van, hogy sírni tudnék. Érdekes, hogy a hasam (kopp-kopp) még nem repedt ki, de a combom belül és kívül, a csípőm körbe egészen a hátamig és a fenekem is tele van piros csíkokkal. :( Pedig azelőtt szép volt a bőröm és feszes. Tudom, hogy a babuci a legfontosabb de ha tükörbe nézek fürdés után, hát néha sírni tudnék... Bár azt mondják ne aggódjak jövő nyárra visszahúzódik és elhalványul. Vannak esetleg tapasztalatok? 37+1 hetes kismama

2013. aug. 25. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Uh,szegénykém nagyon sajnállak :(

Én is úgy rettegek a csíkoktól,mindennap kenem a hasam,combom,fenekem...,de sajnos ez genetika.Nekem pl.nagyon viszket az egész hasam.Neked is így kezdődött?Hány hetesen vetted észre a legapróbbakat?

30hkm

2013. aug. 26. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem volt előjele, egyszer csak megjelentek. A csípőmön már egész korán már a 12. hét körül, azóta csak szaporodtak. De ahogy nézem zuhanyzás után nagyon durva akkor totál kivörösödik, egyébként annyira nem vészes, csak tegnap pont zuhanyzás után szemléltem magam és akkor szörnyű. Gondolom a meleg víz hatására kitágultak az erek. Jövő nyárra szerintem már nem is fog látszani ha kifehéredik és összehúzódik a bőröm. Érdekes, hogy én a combomon és a csípőmön csíkosodtam. Kenni én is kentem bár főleg a hasamat és a csípőmet.
2013. aug. 26. 21:13
 13/14 A kérdező kommentje:

Így néz ki most.

[link]

[link]

2013. aug. 26. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Durva.
2013. aug. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!