Barna krémszerű folyás, tapasztalat vkinek?
11/25 A kérdező kommentje:
Az mit takar h a méhaktivitás csökken?
12/25 A kérdező kommentje:
utrogestan 200 gyogyszert tudok venni itt kint,de nem tudom h kellene használni+ nem tudom h mi a konkret probléma.Esetleg ha vki meg tudná kérdezni az orvosát otthon,h mi a véleménye ebben az esetben,mit tegyek,azt megköszönném!
Biztos hogy azt mondja a doki hogy így látatlanban nem fog gyógyszert javasolni. Nehogy már elzavar egy nődoki ha elmész. Nem mindenkinek problémamentes a terhessége Angliában sem.
2013. aug. 25. 20:52
14/25 A kérdező kommentje:
Figyelj,nem úgy működnek itt a dolgok,mint otthon.Igen nyers vagy,ha fogalmazhatok így,persze nem mindenkinek probléma mentes a terhessége,ez így van,lehet túlzásba viszem,de sajnos idén egyszer már 5 hónaposan szültem,mert nem foglalkoztak a gondjaimmal.Szóval remélem megértesz ezek után.Egyébként nem muszály írni,ha ilyen a hozzáállásod,azért köszönöm
Min vagy kiakadva? Hogy ide irogatsz ahelyett hogy korhazba mennel? Ha a helyedbe lennek mar magam felhivtam volna egy dokit nem tök idegeneket kérek rá. De a te gondod...Ennyi erovel telefonalj be egy josda musorba kerj ott segitseget. Laktam en is kulfoldon mindenhol van orvos...lehet hogy nyers vagyok de te meg teszefosza.
2013. aug. 25. 22:25
16/25 A kérdező kommentje:
nem csodálom h csak 61 százalékra van értékelve a véleményezésed,ne írj ide többet,köszönöm
Az itelkezzen felette aki itt el kint es ugyanilyen helyzethen volt mar. Ha nem voltal es nem tudod itt hogy zajlik a dolog miert irsz ilyet.
Teljesen mas rendszetvan itt kint mint otthon ahogy a kerdezo is irta az elejen.
Kerdezo ne foglalkozz massal nem ertik ok itt hogy mukodik a dologqmugy hadonlo keppen jartam mint te az elso terhessegem alatt. Engem elkuldtek uh-ra is masnal. Ott lattak h hematomam van es 50-50 h velunk marad. En a GP-vel kiiratyam magam tappenzre es pihentem amig nem mindtak h minden oke ( 2 hetre ra adtak kasik idopontot kontrollra). Ha tudod irasd ki magad tp-re szedd a magneziumot meg a c vitamint. A gyogyszerre nem tudok mit javasolni mert en nem szedtem es itt nem adnak ugye semmit sem. Ha esetleg tudod otthon korzetileg kihez tartoztal nogyogyaszhoz hivd fel hetfon o tobbet tud mindani. Ha nem mast nem tudsz tenni csak h pihensz.
Ha esetleg szeretnel irni nyugodtan irj privatban
2013. aug. 25. 23:25
2013. aug. 26. 06:57
19/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményt /91 százalékos/,a másiknak meg csak annyit inkább adjon főzési tanácsokat😊
Rutascorbin van kint? Mert nekem azt javasolták. Megállítja a vérzést! Mire én megvettem, elmúlt magától a barnázás, úgyhogy végül is nem szedtem. De hasznos, azt mondta a nőgyógyi, erősíti az érfalakat, meg a baba tapadását.
2013. aug. 26. 09:43
Kapcsolódó kérdések: