Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismama vagyok, a...

8 hetes kismama vagyok, a munkám miatt szeretnék táppénzre menni. A háziorvos fel tud venni táppénzre, vagy a nőgyógyász vesz fel? Elég rosszul vagyok, a héten még dolgoztam, de a főnököm szerint is mennem kéne, mert veszélyes anyagokkal dolgozok.

Figyelt kérdés
Annyi mindent olvastam erről,és nem tudom. Valahol a háziorvost írták,valahol a nődokit. Ha esetleg város szerint is más,Győri kismamik is tudnának írni? Köszönöm!
2013. aug. 25. 12:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen,nekem is úgy kellett,hogy elmentem a terhesgondozóba,és ott adott a doki táppénzest,és kéthetente kell mennem érte.A háziorvoshoz nem is kell mennem. Tegnap hívtam fel őket fél 8kor,és mondták,hogy 8ra menjek be nyugodtan.Ezek szerint minden városban máshogy van. Köszönöm. Szép napot nektek.
2013. aug. 27. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!