Miért nem jön ki a kúp maradványa?
Figyelt kérdés
Canesten combit kellett hazsnálnom 3 napig.Az első két nap szépen fel is tudtam tenni és másnap szépen kifolyt a túrós maradványa a kúpnak,de tegnap este fél ujjnyira tudtam feltenni a kúpot mert egyáltalán nem csúszott fel,és olyan volt mintha neki nyomtam volna a hüvely falának.inkább ugyhagytam.most reggel egy kis adagnyi fehér maradék jött ki azt kitöröltem és ennyi volt.most meg semmi sincs már.mondjuk tegnap nagyon sok olvadt kúp jött ki.már ennyire kitisztult a hüvelyem?15heteskm2013. aug. 25. 08:33
1/7 anonim válasza:
Néha nekem sem jött ki egybe.. a nap bármelyik részében meglephet, ha nevetsz,köhögsz v valami. Ne aggódj, ártani biztos nem árt semmit.
34hkm
2/7 anonim válasza:
Ha többet sétálsz, majd kijön.
Nekem volt hogy 3 nap után jött ki teljesen.
3/7 A kérdező kommentje:
jól van akkor.
csak megijedtem hogy hova tűnt úgymond,pont most mikor nem is olyan jól tettem fel.előtte nap meg mikor felraktam tiszta kúpmaradványos volt az ujjam is,most meg semmi.
2013. aug. 25. 08:45
4/7 anonim válasza:
Biztosan kijön később, nálam is szinte egész nap ürül. Van hogy reggelre mintha kint lenne az összes, de azért jön az nap közben is!
5/7 A kérdező kommentje:
az a fura hogy olyan tiszta a hüvelyemnél mintha fel se tettem volna semmit.
2013. aug. 25. 09:13
6/7 anonim válasza:
Nekem a második nap dél körül jött ki, szóval majdnem két nappal később.
7/7 A kérdező kommentje:
Ma reggelre kijött :)
2013. aug. 26. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!