Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is nagyon nyugis ma a...

Másnak is nagyon nyugis ma a babája? Tegnap majd kiugrott a hasambol ma meg. :- ( ( Aggodo 24 heteske.

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Nallam is ugyan ez van. Tegnap este akkorakat ficankolt, hogy amikor a ferjem odatette a kezet o is erezte. Ezzel szorakoztunk egesz este. Ugylatszik kifarasztotta magat mert ma meg csak ketszer ereztem mozogni. Egyszer reggel 6-kor amikor felkeltem es masodszor kb delben 12 korul ficankolt egy kicsit. Azota megint csend van. Ilyenkor meg helyezkednek minden fele, van amikor kifele, van amikor befele rugnak. Akkor van baj szerintem ha egesz nap nem erzel semmit, akkor ajanlatos elmenni egy szivhang halgatasra a vedonohoz vagy a korhazba. De ha egy picit is erzed csak nagyon ritkan akkor szerintem csak lusta a draga. :)

Szinten 24 hetes kismama

2009. okt. 30. 14:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszike a gyors választ reggel éreztem meg dél fele meg most egy kicsit...Lehet tényleg elfáradt tegnap mi is sokat szorakoztunk rajta...:-))Tegnap szinte egész nap nem aludt sztem folyamatosan rugdosott azért furcsa a mai nap hogy csak párszor rugdal...Remélem akkor nincs gond.
2009. okt. 30. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos nincs gond vele ne aggódj! Az én fiam ugyan már megszületett de ő is fura kicsit ma (gondolom időváltozás miatt), sokkal többet eszik mint eddig bármikor és bágyadtabb is.
2009. okt. 30. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen és gratulálok a kisfiadhoz!:-)
2009. okt. 30. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én babám se moccant meg ma még....
2009. okt. 30. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém ma sem nyugis :)
2009. okt. 30. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:

ma is mocorog eleget, de az elmúlt két napban le sem lehetett volna ütni :)

Gondolom, kifáradt

27 heteske

2009. okt. 30. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Tegnap szétnyomkodott, ma meg alig mocorog.

35km

2009. okt. 30. 16:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Akkor valami front lesz vagy van ha nem csak én vagyok igy...hála az égnek akkor megnyugodtam előbb ettem egy kis csokit és ittam egy nescafét rugott egyet a kislányob de ennyi volt gondolom azért rugott hogy ilyen csokit meg kávét ne egyek aludni akar.:-))Én viszon sokat eszek ma eddig nem voltam ilyen falánk de ma folyamatosan éhes vagyok...hát ezek szerint lesznek még furcsák...:-))

Boldog babavárást és babázást és jó egészséget mindenkinek!

2009. okt. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!