30 hetes kismama vagyok. Szinte nincs olyan nap, hogy ne fájna a hasam. Olyan mintha megakarna jönni. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 10:40
1/2 anonim válasza:
nekem is volt ilyen kb.2 hete,kinyilt a méhszájam,meg kaptam rá gyogyszert,azt hittem,h jósló,de szerintem akkor fordult be a babám,és nyomja lennt a méhizmot.ez miota van,neked?szerintem menj orvoshoz vagy ügyeletre.lehet,hogy nincs gond,de fájdalom esetén menni kell,nem mondták?31 hetes km
2/2 anonim válasza:
Szerintem is irány a doki,Írhatunk itt okosat,megnyugtatót,de a biztos a doki! Szóval menj,inkább feleslegesen,mint későn. Nem akarlak rémitgetni,de nekem ennyi idősen így indult be,de időben beértünk,visszatartották,és 39.héten született meg. Ird mejd meg mi volt az eredmény! Jajj és ne pánikolj,nyugalom,lehet csak kis semmiség,mert mindenkinek más a terhessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!