A 39. hétbe léptem, és minden áldott nap belefutok bevásárlás stb során ismerősökbe, akik felteszik az amúgy választ sem érdemlő kérdéseiket, pl.: egyben vagytok még? Csak engem zavarnak az emberek kérdései?
Falra mászok tőlük, és szívem szerint agyoncsapnám őket. Csak én vagyok idegbajos, vagy mást is idegesítenek ezek a kérdések?
(Ennél jobban azt utáltam, mikor megszületett az első fiam és mindenki azt kérdezte, hogy szopik-e? Kinek mi köze a mellemhez??)
Szia Kedves (nálunk nem különb hisz mi nem vagyunk különbek senkinél) , hét éve szült anya!
Anyukámnak van köze hozzá, de az idegeneknek pont annyira nem kellene témának lennie a méhszájam állapotának, mint ahogy neked sem kellett volna reagálnod, ha normálisan nem tudsz. :)))
Itt mindenki azért írt, hogy az utolsó napokat egy kis viccelődéssel átvészelje, és ne fásuljon be úgy ahogy most te vagy.
Ne morcoskodj, élvezd az életet! Majd mi morcizunk helyetted is :)
Ha valakinek nem tudtam volna priviben elküldeni:
Amennyiben csatlakozni szeretnél, indítottam egy topicot a babaszoba fórumán, ahol az utolsó napokat vészeljük át!
Remélem ott is jó hangulat uralkodik majd! Persze ha nem vagy a végén, akkor is várlak szeretettel!
Judy
Szia
Tudod az emberek olyanok, hogy mindig ugyanazokat a tipuskerdeseket teszik fel ugyanazokban az elethelyzetekben, pl, 20on egyvalahany evesen arra kivancsiak vane valakid, ha van ,jon a kerdes hogy mikor lesz a lagzi, ha megvolt az is akkor mikor jon a gyermek, es ha az ember nem keszult ki ezektol, es nagy hassal talakozik veluk ,felkell keszulni az ilyenekre. En vekony testalkatu vagyok, hatalmas hasam volt, 7 honaposon azzal jott mindenki ,hogy "te mindjart megszulsz", vegul ket nappal tul is hordtam a kislanyomat, es igen, en is ezerrel kaptam ezt a kerdest, hogy egyben vagyunke, meghogy biztos nem ikreim lesznek. Azt hittem falra maszok, kozben megszuletett Orsolya ,most mindenki azt kerdezi, hogy tudoke szoptatni, ugy tunik mindenki attol fel hogy ehen hal a kislany vagy valami hasonlo.
Szia!
persze, hogy idegesítőek ezek a kérdések.
De ne hallj bele többet mint ami benne van!
Nem tudnak értelmes kérdést feltenni, viszont beszélgetni, kedveskedni, érdeklődni szeretnének irántad. Kedvesek próbálnak lenni, de senki nem tanította meg nekik, hogyan kéne normális beszélgetést generálni.
Mit illene kérdezni, illetve mint illene mondani.
A házunkban laknak őrültek, enkem meggyőződéem, hogy azok, de ők magk igazából, csak kedvesek akarnak leni a maguk módján,és így jön elő belőlük. ilyenkor csak mosolygok, és próbálok valami valóban kedveset mondani, valami olyat aminek értelme is van.
Persze el is ütheted valami olyasmivel, "Á már megzsültem, csak nem látszik" - Hülye kérdésre hülye válasz.
ja, és még valami!
A tanulságot érdemes levonni:
Ne beszéljünk, ha nincs értelmes mondani valónk, vagy ha kérdésünkkel ilyen hatást váltunk ki! Ugyanis szerintem ilyesmire mindannyian képesek vagyunk. de okosan hallgatni kevesen tudnak közülünk.
sziasztok!
Látjátok, az emberi hülyeség milyen jókedvre derít mindenkit.
Hát ne tessék bosszankodn, ha lehet nevetni is:)))
Az én kiscsajszim most lesz 11 hónapos.
Van neki fülbevalója, meg ugye itt a nyár lehet szép csajos rucikba feszíteni..:F
Ennek ellenére jön a kérdés, hogy : kisfiú, vagy kislány?
Mondom kisfiú csak transzvesztitát akarunk nevelni belőle, ezért lövettünk neki fülbevalót, és rózsaszínbe öltöztetjük, meg ruhácskába...
Nem lesz vége ennek soha, nyugi...de legalább jókat nevetünk rajta, ha ilyen formában visszaolvassuk..:)))
Könnyű szülést kívánok, és sok boldogságot a babócákhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!