Miért nem találom a baba szívhangját?
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett vagyok, de nem rohangálhatok mindig orvoshoz; ezért vettem egy angelsound szívhangfigyelőt. Több napja próbálkozok, de mindig csak a saját ütőeremet hallom. A szeméremcsont fölött hallom a szívverést egyedül, de az tuti, hogy az enyém, mert nagyon lassú. Mivel másfél hete iszonyat görcsölök, de az orvosok nem tesznek semmit, csak annyit mondanak, hogy pihenjek, ezért kétségbe vagyok esve. Ráadásul eddig nagyon feszült a mellem, most az is abbamaradt hirtelen. Mit tegyek szerintetek? Könyörögjem ki orvostól, hogy azért nézzen már rá a babára?2013. aug. 22. 14:08
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lehet azért van, mert hátrahajlik a méhem. Ma már nem nézem meg megint, mert nem szeretném zaklatni :-) a méhem környékèn csak bugyborékolást hallottam, mint amikor csobban a vízben valami, ezért gondolom az a magzatvíz volt. :-) most nem szeretnék pánikolni, mert amúgy pár napja pici rángásokat is érzek jobb oldalt és a vizsgálat után megint rángatózott kicsit a hasam belülről és bízom benne, hogy a babó így jelezte, hogy jól vagyok anyuci, csak haggyál már békén :-)
2013. aug. 22. 15:32
12/13 anonim válasza:
9.-10. vagyok. Ezek a rángások szinte biztos, hogy a babádtól jönnek. Az enyém pl. annyira utálja az ultrahangot és a szívhangfigyelőt is, hogy mindig menekül előle, és utána még én is "kapok" érte. Így mi most már nem is használjuk szívhangfigyelőt, és 4D-re is ezért nem mentünk. Szóval az a kaparászás már a babád lesz! :-)
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm! :) Azért inkább hagyom a fenébe :) Nekem a pici nyugalma fontosabb. :)
2013. aug. 22. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!