9+4 hetes vagyok, szerintetek a baba szivhangjat hallom?
Akkor azt hallom, csak pont szembe van? Mar 9. hettol, tehat 8+ osan is probaltam parszor, de akkor meg ott, ahol most hallom ezeket, semmi ilyen hang nem volt.
Elkepzelheto, hogy magzatmozgast is halljak, habar ezt nagyon nehez elkuloniteni a belmozgastol, de elkepzelheto, hogy azt is hallottam, mert olyasmit is hallottam hallgatozas kozben.
Szia! Szerintem a köldökzsinór àtamlàsànak a hangját hallod! Ami jó dolog mert olyan ütembe ver mint a baba szìve! Ugy tudod a kettőt megkülönböztetni hogy a szìvhang az mélyebb lódobogàsszerű hang,a köldökzs.àramlàs pedig inkàbb lüktetőbb!
Kiszàmolni pedig ugy tudod hogy halgatod 10 mp-ig a szìvh.figyelővel és a kapott szàmot megszorzod 6-tal!Az lessz a kapott szìvritmus/perc! Aminek ilyenkor 150-180- nak kell lennie! Sok sikert! 20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!