Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9+4 hetes vagyok, szerintetek...

9+4 hetes vagyok, szerintetek a baba szivhangjat hallom?

Figyelt kérdés
9+2 naposan hallottam eloszor, de nem merem elhinni, hogy azt hallom. 2. terhessegem, elsovel 11 hetesen hallottam eloszor a baba szivhangjat (Angliaban elek, eloszor 12 hetesen van uh, ahol hallhato a szivhang), ezert elso terhesseggel vettem egy magzati szivhang hallgatot 11 hetesen, es be tudtam merni. Akkor tisztan hallottam, minden ketseget kizarolag az volt. De most mas. Mas a hangja, probaltam youtube-on rakeresni, es utemre megegyezik egy napra ugyanannyi terhes no felveteletol, de hangra mas, nem olyan, mint a lodobogas, 180-185 kozotti a szivveres azon a felvetelen, s ahogy osszehasonlitottam, az en altalam hallgatott valaminek is ilyen utemben van. De total maskepp hangzik. A hely: 7+2 naposan nagyon lent hallottam a legtisztabban.Jobb oldalt, a szemeremdombom also feleben. De akkor ott nem probalkoztam, ahol most a legtisztabban hallottam. Most ott olyan tisztan nem hallottam, viszont a szemermdombom folott, pont kozepen a legtisztabb, de lejjebb is hallom tompabban par helyen. Igy aztan most mar tenyleg be vagyok kavarodva, hogy mit hallottam. 2 nappal ez elott se mertem meg elhinni, de gondoltam, hatha az, de most mar vegkepp nem tudom. Mi lehet ez a zakatolas?
2013. ápr. 22. 16:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
En nem ertek ehhez, de lehet.
2013. ápr. 22. 17:00
 2/20 anonim ***** válasza:
Lehet a hasi ütőered hallod...
2013. ápr. 22. 17:00
 3/20 A kérdező kommentje:
A hasi utoeremet is megtalaltam, az sokkal, sokkal lassabb.
2013. ápr. 22. 17:01
 4/20 anonim ***** válasza:
A baba még nagyon pici, össze vissza mocorog! Csak akkor hallod tisztán ha a háta pont a hasfaladnál van. Ha szemben van vele akkor is hallani ezek szerint, csak halkabban.
2013. ápr. 22. 17:02
 5/20 A kérdező kommentje:

Akkor azt hallom, csak pont szembe van? Mar 9. hettol, tehat 8+ osan is probaltam parszor, de akkor meg ott, ahol most hallom ezeket, semmi ilyen hang nem volt.

Elkepzelheto, hogy magzatmozgast is halljak, habar ezt nagyon nehez elkuloniteni a belmozgastol, de elkepzelheto, hogy azt is hallottam, mert olyasmit is hallottam hallgatozas kozben.

2013. ápr. 22. 17:06
 6/20 A kérdező kommentje:
Amig nem hallom tisztan, nem merem elhinni:D
2013. ápr. 22. 17:07
 7/20 A kérdező kommentje:
Az igazsag az, hogy nem aggodnek, de most sajnos van egy kis okom ra. 7+ osan par napig volt egy kis barnazasom, es itt nem voltak hajlandoak megvizsgalni. Ezert probalkozom...szoval azt se tudom, hogy el e szegeny:(
2013. ápr. 22. 17:11
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem a köldökzsinór àtamlàsànak a hangját hallod! Ami jó dolog mert olyan ütembe ver mint a baba szìve! Ugy tudod a kettőt megkülönböztetni hogy a szìvhang az mélyebb lódobogàsszerű hang,a köldökzs.àramlàs pedig inkàbb lüktetőbb!

Kiszàmolni pedig ugy tudod hogy halgatod 10 mp-ig a szìvh.figyelővel és a kapott szàmot megszorzod 6-tal!Az lessz a kapott szìvritmus/perc! Aminek ilyenkor 150-180- nak kell lennie! Sok sikert! 20hkm

2013. ápr. 22. 17:11
 9/20 anonim ***** válasza:
A magzatmozgást nem hiszem, hogy hallhatod, csak akkor tudod biztosan, hogy az, amikor már érzed is közben, hogy beléd rúgott. :) De akkor már nem fogsz nagyon hallgatózni szerintem. :)
2013. ápr. 22. 17:12
 10/20 A kérdező kommentje:
Ez az a szo, amit kerestem, aramlasnak hangzott az, amit hallottam, de az en aramlasomnak gondolom lassabb az uteme. Akkor a koldokzsinort fogtam be?
2013. ápr. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!