9+4 hetes vagyok, szerintetek a baba szivhangjat hallom?
Figyelt kérdés
9+2 naposan hallottam eloszor, de nem merem elhinni, hogy azt hallom. 2. terhessegem, elsovel 11 hetesen hallottam eloszor a baba szivhangjat (Angliaban elek, eloszor 12 hetesen van uh, ahol hallhato a szivhang), ezert elso terhesseggel vettem egy magzati szivhang hallgatot 11 hetesen, es be tudtam merni. Akkor tisztan hallottam, minden ketseget kizarolag az volt. De most mas. Mas a hangja, probaltam youtube-on rakeresni, es utemre megegyezik egy napra ugyanannyi terhes no felveteletol, de hangra mas, nem olyan, mint a lodobogas, 180-185 kozotti a szivveres azon a felvetelen, s ahogy osszehasonlitottam, az en altalam hallgatott valaminek is ilyen utemben van. De total maskepp hangzik. A hely: 7+2 naposan nagyon lent hallottam a legtisztabban.Jobb oldalt, a szemeremdombom also feleben. De akkor ott nem probalkoztam, ahol most a legtisztabban hallottam. Most ott olyan tisztan nem hallottam, viszont a szemermdombom folott, pont kozepen a legtisztabb, de lejjebb is hallom tompabban par helyen. Igy aztan most mar tenyleg be vagyok kavarodva, hogy mit hallottam. 2 nappal ez elott se mertem meg elhinni, de gondoltam, hatha az, de most mar vegkepp nem tudom. Mi lehet ez a zakatolas?2013. ápr. 22. 16:56
11/20 anonim válasza:
Előző vagyok! Ilyenkor még rengeteg helye van a mocorgàsnak ugy hogy előfordul hogy elmàsznak előle ìgy megnehezìtik a dolgunkat! Vàrom hogy sikerűlt e! Irj!
12/20 anonim válasza:
Igen valószìnű hogy azt! Mondom!! Szàmold ki az ütemet!
13/20 A kérdező kommentje:
Par nap mulva ujraprobalom. Meg terhesgondozasra se jutottam el, mult het pentekre volt idopontom, de elfelejtettek bejegyezni, igy jovo heten megyek oda is eloszor, de sajnos a vedonot nem tudom megkerdezni efelol, mert leszurna, hogy van ilyenem. Elso terhessegemmel mondtam az akkori vedonomnek, hogy van vernyomasmerom otthon...hat jol leszurt, hogy ne hallgassam a vernyomasom otthon, mert csak megijedek. A szivhang hallgatot is ez utan meg akartam emliteni, de ezek utan nem mertem. Igy most nem tudom megkerdezni a velemenyet.
2013. ápr. 22. 17:19
14/20 A kérdező kommentje:
Koszonom, probalom elhinni, hogy valoban azt hallottam, de valahogy valamilyen vedekezo reakciokent nem mertem meg belegondolni ugy igazan, hogy terhes vagyok. Ha beleelnem magam es kiderulne, hogy baj van, fajna. Lanyommal mas volt, ilyenkor mar jobban elhittem, hogy terhes vagyok.
2013. ápr. 22. 17:23
15/20 anonim válasza:
Nyugi! Nem lessz ott semmi baj. Egyébként én is borzasztó paràs vagyok éppen ezért vettem meg én is a szìvh.figyelőt és engem hihetetlenűl megnyugtat! Nem érdekelnek azok a vélemények hogy csakvkiborìtom magam mert ez butasàg! Ugyanis bárki bàrmit mond mégha a szìvhangot nem is talàlom mindig(amugy ez csak 1*fordult elő) akkor is hallom ahogy mocorog és bizony belerúg a készülékbe! Pedig sajna még kìvűlről nem érzem a mozgàsàt!
16/20 A kérdező kommentje:
Koszi, most mar beken hagyom szegenyt, akkor most mar megnyugodtam. Most mar csak max heti 1x "nezek ra". :D Olyan 3 het mulva meg UH vegre!
Koszi meg egyszer mindenkinek, nyugodalmas jo ejszakat kivanok!
2013. ápr. 22. 19:42
17/20 anonim válasza:
Bizony lehet hallani a mozgását is vagyis nem a mozgást hanem amikor megmozdul vagyis belerúg . Engem ez sokszor zavar mert max hangerőre vége beleüt a fülembe amikor nem is számítok rá . Ezt leszámítva sokszor csak a mozgás miatt hallgatom inkább. (nekem sajnos volt 2 vetélésem amiből az egyik 21 hetes volt és hiába volt tökéletes szívhang egyik nap már nem mozgott és másnapra meghalt ) szóval nem csak a szívhang a lényeg szerintem. Másrészt igen mást is lehet hallani nekem a nődokim mondta mert én sem értettem mik azok a hangok. Jobb és bal oldalon szélen a petefészek környékén a saját artériánkat fogjuk be ami sokkal lassabb és más a hangja de a k.zsinór pulzálását is be lehet fogni.
18/20 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor nem a baba hangját hallottam. 11+3 hetes koromig csak barnáztam, 7+2 hetes koromtól. Aztán elkezdtem vérezni. Nem néztek meg rögtön uh-gal. 3 nappal későbbre, délután 4-re kaptam időpontot. Akkorra már ömlött belőlem a vér. Az Uh előtt egy órával a kórházban vetéltem el. A baba 5 hetes lehetett. Ezek után a hormonháztartásom felborult, de akkor még nem tudtam. Váltakozó ciklusom lett. Valamit nyertem is az ügyből. Megérzem minden ciklusban a peteérést. Egy pár ciklussal ez előtt kezdett gyanussá válni, hogy valami nem stimmel. Egészen addig minden ciklus előtt 2 nappal elkezdtem barnázni, de gondoltam, normális. 4-5 nappal előtte kezdtem már el barnázni. Utánaolvastam, s kiderült számomra, hogy progeszteron hiányom van. Itt Angliában ezt nem vizsgálják ki, nem kezelik. Találtam egy krémet: természetes progeszteron krém. Ebben a ciklusban kezdtem el kenni peteéréstől. Csoda történt. Egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni párommal a hónapban, másnap éreztem a peteérésem. 7 nappal később a beágyazódást. 3 nappal ez előtt pedig pozitívat teszteltem...Azt hittem, jobban fogok félni, de szerencsére még annyira nem félek. Bízom a krém erejében. Nagyon remélem, hogy sikerül!
2013. dec. 15. 15:55
19/20 anonim válasza:
Kedves kérdező!!!
Nagyon gratulálok,bízom benne hogy minden oké lesz!
Most hol tartasz,hogy vagy??
20/20 A kérdező kommentje:
Ma vagyok 5+4 hetes. Szóval még az elején vagyok:D Tegnap görcseim voltak, hullámokban éles fájdalom, de azt olvastam, hogy ez a méhem növekedése miatt van. Egy kisit azért megijedtem, de semmi vérzéssel nem járt szerencsére:D
Holnap veszek magne b6-ot, hogy legyen itthon, ha megint görcsölnék. Progeszteron krémmel kenem magam, plusz terhes teát iszok, ami szintén a progeszteron termelést segíti.
Köszönöm az érdeklődést:D
2013. dec. 28. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!