Nagy mennyiségű alkohol fogyasztása árthat a magzatnak?
Figyelt kérdés
Most derült ki, hogy babát várok. 7 hetes terhes vagyok. Az elmúlt időszakban igencsak sokszor túlöntöttem a garaton.... (2lánybúcsú, 2 esküvő, szülinap)
Árthat a picinek?
2013. aug. 21. 19:09
1/5 anonim válasza:
HA netán árt, akkor elvetélsz, de beteg gyereked nem lesz töle - viszont valószinüleg semmi baj sem lesz.
2/5 anonim válasza:
az első hónap terhesség, tehát amikor még szinte nem is tudod hogy terhes vagy, nem árthat az ilyesmi, mert még alakulóban van a köldökzsinór, így nem jut még bele semmi.
4/5 anonim válasza:
Csak a pontossag kedveert: a sziv pl a 4-6 heten fejlodik es a rendellenessegek is akkor alakulnak ki. Amitol nem fog elvetelni, "csak" szivbeteg gyerek szuletik. A hugomnak pl igy szuletett 3 fele tendelleneseggel meg a kisfia. Viszont, hoy megnyugtassam a Kerdezot, o egy kortyot sem ivott es megis. En viszont az elso lanyommal ugy voltam mint, te de en meg cigiztem is es a 8.heten tudtam meg, hogy bar az orvosok szerint total meddo vagyok, megis babat varok. Az en lanyomnak ennek ellente semmi baja nem lett. Termeszetesen onnantol se egy korty, se egy kave, se egy cigi. Most a harmadik babamat varom, ot mar 3 hetesen tudtam es a kavet engdelyeztem magamnak :)) boldog babavarast!
5/5 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi gond! Mostantól viszont nagyon figyelj oda magadra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!