Meforal helyett Meckformin?
Meforal helyett Meckformint írt fel a házi orvos, mert a nőgyógyászom szabin van. Szedhetem ezt is, vagy szerezzek inkább Meforlat? 2x1/2 meforal 1000 szedtem eddig.
Azt olvastam, hogy a hatóanyag ugyanaz, csak a gyártó más, de azért terhesen óvatosan váltanék.
hát én anno a meforal-lal kezdtem, 3 hónap után kiderült, hogy nem jó (nekem), mert rosszabbodtak az értékeim, és állandóan rosszul voltam, hánytam, szédültem, enni sem tudtam. A doki szerint meg tök mindegy volt, melyiket szedem a sok közül...
Az új beldoki a merckre váltotta, attól szinte azonnal javultam, meg az értékek is.
Emiatt én óvatos lennék a cserével, de lehet, hogy ez csak az én véleményem.
az endokrinológus nálam leállította a 13. hétig fokozatosan. Most a 28. hétben vagyok, eddig semmi gond, diétával is tudom tartani az értékeket. kopp-kopp
de van olyan ismerősöm, aki végig szedte, egészséges babája született, szóval... ki tudná ezt eldönteni valóban? :)
valamilyen más orvossal nem tudnád felíratni? Nálunk helyettesítik a házidokit is, ha ő szabadságon van.
úgy döntöttem, hogy nem veszem be, inkább holnap telefonálgatok, hátha van valaki, aki tud kölcsönadni néháány szemet amíg a dokik nyaqralnak :)
azt a harcot már megvívtam magammal, elfogadtam, hogy végig szedem, sőt a szoptatás alatt is, ha lehet, mert azt hallottam, hogy az IR és a PCO befolyásolja a tej mennyiségét, amit azért is hiszek el, mert mind a két lányomat csak nehézkesen tudtam szoptatni 1 éves korukig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!