Két vetélés után ismét terhesség, a 7. Hêten Nincs pulzálás, vetélés lesz ismét?
Figyelt kérdés
Két vetêlésen vagyok túl, s most ismét sikerült teherbe esnem.12. Én elmentem a helyi nøgyogyászati szakrendelésre,mivel a magán orvosin nem tudott fogadni szabadság miatt, csak 13.ra kaptam idøpontot s nem bírtam ki már azt az egy napot sem. 12. Én az orvos azt állapította még,hogy 5 hetes terhes vagyok petezsakot lát de embriot még nem. Másnap elmentem a saját orvosomhoz aki szerint 25mm es petezsák van benne embrió, viszont pulzálás nem látható 7 hetes terhesség. Hogy lehet az hogy 1 napon belül két orvos ennyire mást lát. ? A két vetélésem 6. Héten bevèrzéssel kezdődött majd a 8.re elhalt a terhesség, jelenleg viszont se vérzés se görcs. Holnapra rendelt vissza az orvosom aki nem sok jóval biztatott. Ha ismét vetélés van akkor az elmúlt 10 napban kellett volna valaminek törtènni nem? Félek hogy ismèt elveszítjük a babánkat.2013. aug. 21. 16:19
1/1 anonim válasza:
látom,hogy már egy jó pár napja tetted fel a kérdést.Talán már választ is kaptál rá.Nekem is volt már 2 vetélésem.Tudom ilyen így bele indulni egy terhességbe.Én is egyszerre örülnék,hogy talán újra állapotos leszek,és egyszerre félek is tőle,hogy nehogy meg ismétlődjön a dolog.Kérdésedre válaszolva,sajnos már kéne szívműködésnek lennie,de rengeteg csodáról hallottam már.Ezért optimistán kell előre tekinteni,még ha nehéz is.Én nagyon drukkolok neked!!!!!Írj,hogy mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!