Ülőmagasság:33mm ez 11 hetesen megfelelő?
Figyelt kérdés
11 hetes kismami vagyok,a magzat ülőmagassága 33mm,az orvos szerint minden rendben,de nem túl kicsi a kisbabám?2013. aug. 21. 13:03
1/9 anonim válasza:
Nem bántásból írom de ha a dokinak nem hiszel nekünk fogsz hinni? :)
2/9 A kérdező kommentje:
tudom,de az orvos olyan nemtörődöm volt,annyit mondott,hogy ultrahang alapján rendben van.De nem kellene már nagyobbnak lennie?
2013. aug. 21. 13:05
3/9 anonim válasza:
nem tudom mekkorának kéne lenned de ha nagyon aggódsz menj el magánrendelésre, mikor véreztem az elején velem is nem törődömök voltak sőt bunkók akkor egyszer mentem el magánra és ott megnyugtattak. első voltam
4/9 anonim válasza:
vagyis a babának mekkorának kéne lenni :) bocs elírtam
5/9 anonim válasza:
Hát én néztem egy táblázatot de aszerint kicsi
6/9 anonim válasza:
Enyém 11+3 hetesen volt 49mm..a dokim szerint pontossan a 11+3hetes kornak megfelelő..
13+5 hkm
7/9 anonim válasza:
Azén picim 10 hetesen volt 33mm. Ha úgy érzed nemtörődöm a dokid menj át másikhoz. Az első kislányommal én is dokit váltottam, mert mindig olyan ingerültnek tűnt mikor nála voltam. :D
8/9 A kérdező kommentje:
még jövő héten elmegyek az sztk-ba aztán ha akkor is ez a doki lesz,váltok:/ köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 21. 16:10
9/9 anonim válasza:
Nekem 11+0-nál volt 40.7 mm. De figyelj, ezekben a terhességi hetekben rohamosan nő a baba, ha pár nappal el van számolva a terhességed, később volt ovulációd, akkor amiatt is lehet, hogy picit kisebb. Mérési hiba is van, ne aggódj, ha fejlődik, nem lehet baj, max korrigálnak majd a szülés várható dátumán vagy "behozza" a lemaradást (ami nem is biztos ám, hogy lemaradás)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!