Ha a savanyút kívánom az mire utal lányra vagy fiúra?
Semmire nem utal.
Én egyáltalán nem kívánok se édeset, se savanyút, fiam lesz.
Rémlik, hogy van valami ilyen, de nem tudom hogyan szól.
A fiamnál édeset ettem és ittam, mint egy teve.
A lányomnál mindegy volt, csak savanyú legyen.
Savanyú csípős édes sós...kislányom kesz.
35hkm
Fiam: napi fél - egy kg savanyúkáposzta volt a terhesség elején! már a környezetem rosszul volt a szagától is, majd jött a mogyorókrém a terhesség végén :) ezt jobban szerették... érthető okokból :)
Lányom: elején hánytam mindentől! majdnem kórház lett... majd a 3. trimeszterben napi 2-3 citrom csak magában- volt hogy haraptam! már úgy néztem ki mint egy csókosszájú hal .. annyira feldagadt a citromtól a szám és az ajkaim és alig tudtam beszélni és fájt is, de megvesztem ha nem volt meg a napi adagom!!! jaa, vigyázz nekem itt totál gajramentek a fogaim ettől!!!
Első terhességem alatt én is savanyút kívántam annyi citromot, meg savanyú káposztát életembe nem ettem mint akkor 9 hónap alatt fiam született.
Most a másodiknál inkább az édeset kívánom, meg sok meggyet, cseresznyét, epret, lányom lesz.
Nálam működött a népi hiedelem miszerint, ha savanyút kívánsz fiú lesz, ha inkább édeset akkor lány.
Jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!