Az orvosom nem mondta hogy szedjek bármit is. Folsav? Ezt szedhetem úgy is hogy ő nem mondja? Mennyit kell belőle szedni? Több fajta van? Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 14:33
1/7 anonim válasza:
Szedheted magadtól is,napi egy szemet.Én a terhesség előtt szedtem az elevittel aztán mikor elfogyott már csak elevitet szedtem,szedek.Ha mást nem akkor legalább valamilyen terhes vitamint szedjél.
2/7 A kérdező kommentje:
és ezt mettől meddig kell-kellene szedni? én a terhesség elött nem szedtem semmiét és még most sem. ja és 9 hetes vagyok:)lehet ebből problémám?
2009. okt. 29. 14:37
3/7 anonim válasza:
Szia! Én a Folsavat tuti elkezdeném szedni, azt csak a 12. hétig kell, mert addigra alakul ki a babádnak mindene, és ez az idegrendszer kialakulásáshoz fontos. Napi 1 szemet kell, én az Euroviteset vettem.
4/7 A kérdező kommentje:
akkor bajt azt nem csinálok vele ha elkezdem?és még nincs baj hogy nem szedtem?
nem értem hogy a doki miért nem mondta:(
2009. okt. 29. 14:44
5/7 anonim válasza:
Figyelj,nekem 10 hetes derült ki,hogy baba lesz,nem készültünk rá,nem szedtem semmi vitamint. Utánas kezdtem az Elevitet szedni,minden nap. Gyönyörü,egészséges kisfiam született,3700 g-mal.
6/7 anonim válasza:
Csak nyugi!
12 hetes korig szedj még folsavat szerintem is :)
Utána pedig valamilyen terhes-vitamint, elég sokfélét kapni manapság, olvass utánuk, és válassz Te, ha a doki nem ajánlott semmit.
Egyébként az én kicsi lányom 4,3 kg-mal egészségesen született úgy, hogy semmilyen vitamint nem szedtem a 9 hónap alatt. :)
7/7 anonim válasza:
Semmi bajotok nem lesz hogy eddig nem szedtél semmit,gondolom normálisan étkeztél,igy jutott a babádnak vitamin:-)))De azért kezdj el szedni valamit,én az elevitet szedem és béres magnéziumot napi 1-1 szemet.Az első voltam:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!