Akik inkontinenciával küzdötök nem féltek, hogy vizsgálat közben kicsúszik valami?
Figyelt kérdés
Régen kerültem a nőgyógyászati vizsgálatot éppen azért, mert sajnos a vizeletet és a szeleket sem tudtam mindig megtartani, aztán intimtornával helyrejöttek a dolgok. Most terhesen azonban a 24. hét körül újra előjött a problémám. Azóta már voltam kétszer orvosnál, de rettegek, hogy nehogy valami kicsússzon vizsgálat közben, szorítok is rendesen, de hát így a méhszájvizsgálat nem túl kellemes. :-S Jövő héten megint mennem kell, és már előre félek, mert úgy érzem, hogy egyre súlyosbodik a helyzet, ahogy nő a pocakom, pedig rendszeresen tornászok. Mit tegyek? Ha összeszorítom az izmaim lent, akkor megint olyan lesz a vizsgálat, mint akit megerőszakolnak, ha viszont lazítok, ki tudja mi fog történni, és mit fog gondolni rólam a doki.2013. aug. 19. 14:42
1/1 anonim válasza:
Az orvosodnak nem mondtad ezt a problémát? Nekem nincs ilyen gondom, de ahogy nő a babám úgy bizony nekem is van, hogy ráfekszik a hólyagomra és hiába voltam előtte wc olyan érzés, hogy mindjárt be pisilek. Ebből gondolom, hogy jobb nem lesz a helyzeted csak rosszabb. Ha szólsz a problémádról az orvosnak akkor bátrabban fogsz majd menni a vizsgálatokra, valamint tesznek oda vödröt vagy egyéb eszközt, hogy ha baj van akkor abba fog menni a dolog. Az orvos látott már ilyet nem egyszer, hisz sokszor szülés közben is ez az távozik bizony a nagy erőlködésben. Beszéld át ezt a problémát az orvosoddal és biztosan nyugodtabb leszel, ez a te érdeked is. Valamint ha alapból van egy ilyen gondod elképzelhető, hogy a méhszájra és a méh izmokra is kihat ez a gyengeség és esetleg előbb fog kinyílni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!