Méhszáj vizsgálat utáni keményedés, görcsök?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok, tegnap elég durván vizsgált a dokim odalent. Utána szinte egyfolytában keményedtem, talán enyhe görcsök is voltak. C 3100 lett, eddig teljesen zárt voltam. Másnak is volt ennyi idősen ilyen? Mára szerencsére minden elmúlt, de szinte csak pihenek egyfolytában, mert ez a tegnapi eléggé megijesztett. Egyáltalán normális, hogy ennyire fájt, mert eddig ilyen nem volt.2013. aug. 7. 14:49
1/8 Kiscsillag7906 válasza:
Szia. Engem mindig óvatosan vizsgált a dokim, csak a 39-40-dik héten vizsgált úgy, hogy azt hittem leugrom a vizsgálòszékről. A méhszàjat tágította kézzel. Nekem a 20-dik héttől 2000-es volt a méhszájérték, mikor indíttàk a 40-dik héten akkor volt 2100. Nem is értem, hogy miért vizsgált durván.
2/8 A kérdező kommentje:
Én sem tudom, miért volt most ennyire kellemetlen. Bizos nem tágítani akart, talán csak tutira ki akarta érezni, hogy nyílok-e?
2013. aug. 7. 15:07
3/8 anonim válasza:
Érdekes, nekem a második terhességem, de eddig még nem fájt sosem a vizsgálat. Most 35 hetes vagyok, a héten is vizsgált.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem a 3. terhességem. Eddig nekem sem fájt még, mondjuk most másik orvosom van, mint az előző kettővel. Eddig is éreztem, ha vizsgált, de nem így, mint tegnap. Mondjuk tegnap alapból rosszul éreztem magam, kb mint akin átment egy úthenger, lehet érzékenyebben érintett.
2013. aug. 7. 16:03
5/8 anonim válasza:
Nekem 20 hetesen volt 3100. Aztán egyszercsak megint 3000 lett. Nem tudom, hogy van-e ilyen, vagy az egyik doki elnézett valamit. Azt mondták, pihenjek, szedjek nagyobb adag magnéziumot. Szerintem csak simán nem figyelt oda a dokid, amikor vizsgált. Ha nincs vérzésed, és pihenés és Mg hatására múlnak a görcsök, nem lesz gond.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs vérzés. Görcsök sincsenek, néha keményedek, úgyhogy biztos ami biztos pihenek továbbra is. Amúgy veszélyeztetett is vagyok, szóval előírás a pihi.
2013. aug. 7. 16:24
7/8 Kiscsillag7906 válasza:
Én sem gondoltam, hogy tágítani akart kézzel, azért írtam, hogy engem a finish vége felé vizsgált meg jobban, hogy beinduljon a szülés. De nem ért el vele semmit. Pihenj sokat, és boldog babavárást.
3 fiú anyukája
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2013. aug. 7. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!