Nálatok mi vált be fogfájásra kismamák? SOS!
Figyelt kérdés
Sajnos csak szerdán tudok fogorvoshoz menni. Gyógyszert nem szeretnék bevenni. Egyéb ötlet, bevált házi praktika?2013. aug. 19. 13:18
1/6 anonim válasza:
Azt olvastam, h szegfűszeget ragcsalni vagy leforrazni és azzal oblogetni jo rá! De hogy valóban jó e azt sajnos nem tudom! Jó bulast!
2/6 anonim válasza:
Szegfuszeg valoban jo, elzsibbasztja a szadat ott, ahol ragod. Panadolt egyebkent bevehetsz, ha nagyon faj.
3/6 Liluka81 válasza:
Fokhagyma darabot rakj ahhoz a fogadhoz,ami fáj,ha esetleg lyukas,akkor bele a lyukba.A gyulladást is lehúzza.Tapasztalat :)
4/6 anonim válasza:
Van ügyeleti patika a környékeden? Még ma vegyél Corsodilt, Panadolt, Carbosan gélt. Mindegyik jó és használhatod tutira.
Nekem is volt ilyen gondom 2 hete és tegnap voltam 27 hetes várandós. :D
5/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam a gingisol ecsetelőt lehet használni. Csak gyógynövény van benne és erősen zsibbaszt. :-) olyan, mint a helyi érzéstelenítő.
6/6 anonim válasza:
Palinkaval oblogess, nagyon rossz, de ne nyeld le! Kulonben en ugyanezt vegig csinaltam, jol esett a tantum verde fujoka is, de vegul bevettem fel panadolt, mert elfogadtam, hogy sokkal jobban megviseli a babat a fajdalmam, minthogy beveszek egy bogyot, amibol nem csinalok rendszert. Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!