6 hetesen leht porszívózni? Azt olvastam a hangos zaj árt a babának? Vélemények?
:) :)
Árt hát, persze árt!!!! Nem szabad porszívózni! Megrémül szegényke, mert ilyenkor már a hallása is annyira fejlett, hogy összerezdül minden zajra.
De amerikai kutatók publikálták azt a tanulmányt, miben leírták, hogyha az utcán sétáló kismama mellett elhalad egy autó és dudál, akkor a magzat hirtelen csuklásba kezd, és ez végigkíséri egészen a szülésig, sőt sokkal csuklósabb lesz a kicsi a születése után is csecsemőkorban!
Ez halál komoly, vedd komolyan!!! Minden zaj, hangos ricsaj árt!!!!! Ti sem beszéljetek hangosan otthon, mert azt is hallja. Építkezés mellett lehetőleg ne menj el, tömegközlekedést kerüld. A pénztárgép csipogása is árt neki!
Tehát marad egy sötét hangszitelet szoba, mert a napfény is ártalmas, beszűrődik a hasfalon keresztül, és megvakítja a bébit!
A babának csak az olyan hangos zajok ártanak,ahová neked is kötelezően viselned kell füldugót..pl:olyan munkahelyek,ahol hangos-zajos gépekkel dolgoznak.
De egy porszívó nem árt neki,én a terhességem végéig porszívóztam.
Meg egyébként sem hall még semmit sem a ,,baba,, aki még csak embrió nem is baba,hiszen még nagyon kicsi..nekem 6 hetesen még csak 6 mm-es volt,szerinted egy pici kis pontocska hall valamit is??Még a füle sincs kialakulva,nem hogy a hallócsontocskák!
Nyugodtan zúgathatod a porszívót amíg meg nem szülsz :)
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!