6 hetesen leht porszívózni? Azt olvastam a hangos zaj árt a babának? Vélemények?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 09:07
1/12 anonim válasza:
Lehet! Dehogy árt! 3 gyerekem van, mindegyiknél porszívóztam :) Most a kicsivel még a szülés napján is, mióta a kiságyban fekszik pedig jókat alszik rá, megszokja. Ez nem számít hangos zajnak :)
2/12 anonim válasza:
Édes jo Istenem...Ideje lenne egy minimum inteligencia szinthez kötni a terhesseg engedélyezését.....
3/12 anonim válasza:
Elég jól "szigetelve" van a baba, hogy egy kis porszívó zajtól ne legyen baja. Amúgy akkor 9 hónapig nem akarsz csinálni semmit, nem mész ki a szabadba sem? Ott is vannak/lesznek zajok, esetleg hangosabbak mint a porszívó%
4/12 anonim válasza:
Szerintem ne is takaríts az elkövetkezendő 8 hónapban. Szülés után pedig vidd a babát a szomszédba még takarítasz.
5/12 anonim válasza:
A baba az anya szívverését a 15. héttől hallja, a külső hangokat a 20. hét után. :-)
6/12 anonim válasza:
Persze,hogy lehet...Még is mi baja lenne tőle?Gondold el akinek van 4 gyereke akkor ő mondjuk 4 szer 9 hónapig nem takarít??Érdekes lenne...
7/12 Kiscsillag7906 válasza:
3fiam van. Mindhárom terhességemnél majd mindennap porszívóztam. Volt hogy napjában többször is. Semmi baja nem lett a fiaimnak. Ráadásul amikor megszülettek, itthon sem zavarta egyik fiamat se a nagyobb hang. A legkisebb a porszívó hangjára aludt el, mikor bekapcsoltam.
9/12 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezted? :O :( persze hogy lehet porszívózni, a baba amúgy is az 5.hónapban kezdi el hallani a külvilág zajait is,de akkor sem fogja zavarni. Én is porszívóztam,a kosz nem ehet meg állapotosan sem :D
10/12 anonim válasza:
Ne menj koncertre tombolni és nem lesz semmi gond.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!