Túl lehetek ezen valaha, hogy császárral kellett szülnöm a kisfiamat?
még annyit hozzáteszek, hogy nem volt fogadott orvosom, és aki műtött doki (szintén szereti a pénzt, plusz szeret műteni is egyből..) bejött a gyermekágyra kontrollra, és ott mondta nekem, hogy nagyon szépen gyógyulgat a varrat, kb 3 hét!! múlva menjek varratszedésre. míg a szobatársamnak (pár órával korábban volt neki is császárja, de másik dokival) 7 napra már ki is szedték. ebből az jött le, hogy dokibácsi elmegy szépen szabadságra, és majd csak akkor menjek varratszedésre, ha már visszajön. és nem is tévedtem, hallottam, hogy beszélget vkivel, hogy mikor hogy megy szabira. hát köszi!! na mindegy, már nem változtathatok rajta..
jó egészséget kívánok nektek, és mielőbbi felépülést.
Akkor elmondom én is a történetem csak hogy hátha kicsit megnyugtat és rá jössz nem baj az hogy császároztak.A történet kezdete ugyanaz indított szülés,a gyerek fenn volt nagyon,szívhang leesett.Azonnal betoltak szülni és most jön a fekete leves.Mivel ugye nem indult le a gyerek igy előbb nyomtam..semmi aztán erőből elkezdték kikönyökölni belőlem,majd mellé vákum nyomtam nyomtam de semmi azt éreztem ezt nem éljük túl.3 orvos volt bennt vegül,a gyerek 40-es pulzussal született,alig kapott levegőt,a kulcscsontja is eltört egy napig nem láttam annyira kimerültem fel se tudtam állni,a kicsi a neonatologiara került.Nekem a könyöklés helye még 2 hét múlva is fájt.A már nem tudom hanyadik nyomásnál visitva kertem hogy vagjanak fel és vegyek ki de akkor mar nem volt visszaút így kellett megszületnie.
Szóval most gondold át így utólag mi is volt a jobb?Az hogy mindketten biztonságban voltatok vagy egy ilyesmi szülés?Elhiheted nekem sem lettbszép emlék túl kell lenni rajta és örülni hogy minden rendben veletek.
Valóban nem lehetett túl jó élmény amit leírtál, mint ahogy az orvos hozzáállása is hagy "némi" kivetnivalót maga után... de tényleg gondolj abba bele, hogy mi van, ha az elhúzódó dolgok miatt bármilyen sérüléssel, ámbár természetes úton születik a babád - akkor most min keseregnél jobban? Örülj, hogy túl vagytok rajta, egészségesek vagytok, és hogy már 3x is megélted előtte a természetes szülés élményét. Sok boldogságot a nagy családodhoz!
Egy 2x császározott anyuka
csak az idő fog segíteni. majd ha a hormonjaid is helyreállnak meg már nem lesz téma a szülés, akkor azért jobb lesz.
de ha még sokkal később is, mondjuk egy év múlva is SOKSZOR ezen agyalsz,akkor azért érdemes olyanhoz fordulni, aki segít feldolgozni. de most még teljesen természetes, hogy így érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!