Kb 5 hetes terhes vagyok és lehet ilyenkor kerékpározni?
Figyelt kérdés
A terheség előtt is bicigliztem csak úgy de most nem tudom, hogy lehet e, nem sokat és csak nyugisan.2008. jún. 30. 12:04
1/7 anonim válasza:
persze, hogy lehet, én is bicigliztem. De azért mértékkel!!!!!
2/7 anonim válasza:
Egyelőre hagyj fel ezzel. Úgy a 8-9. hétig nem ajánlott, mibel bicajozás közben a méhnyakra nehezedik a súlypont, és elkezdhet megrövidülni.
3/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy biciklizés nem épp várandósoknak való sport, mert a méhszáj és a méhnyak erősen terhelve van, a rázkódás pedig szintén kerülendő.
Majd kérdezd meg erről az orvosodat is és nézz körül, mert sok-sok egyéb sport van, amit kismamák is végezhetnek, igaz, a legtöbbet csak mértékkel.
5/7 anonim válasza:
lehet,én már kettöt szültem és bicigliztem a szülésig,most várom a harmadikat és biciglizem
6/7 anonim válasza:
Szerintem olyan választ elég nagy felelőtlenség adni, hogy "Lehet, mert én ezt csináltam, azt csináltam, stb.", ugyanis ez nem Kis Rozika, meg Nagy Piroska terhessége, hanem a kérdező terhessége.
Optimális esetben lehet. Előtte viszont én a helyedben felkeresnék egy orvost, úgyis lassan aktuális lesz, ha még nem volták, szépen elmondod, hogy mit akarsz, valószínűleg megnézi majd a méhszájadat és ő majd megmondja, hogy mit tehetsz.
7/7 anonim válasza:
Jah, várj, most nézem: itt majd mindenki biciGlini szokott terhesen, ahhoz én mégsem tudok hozzá szólni. Ez egészen biztosan a biciKlizés terhestornás változata... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!