Most kezdem a 6. hetet, de eddig se hányinger, se semmi különösebb jel. Van esély, hogy megúszom? Vagy majd csak most kezdődik majd
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 22:28
1/15 anonim válasza:
Ne aggódj nem mindenkinél jelentkezik rosszul lét! En egyik terhességem alatt sem voltam 1x sem rosszul! Boldog babavarast!
2/15 anonim válasza:
Én nem voltam rosszullevös kismami, de azért néha megnehezitette a napjaim. Összesen 1x hánytam, de egész jol viseltem!:) boldog babavárást! 20 hkm
3/15 anonim válasza:
A 9. Hettol a 14. Hetig naponta tobbszor hanytam. Van ra esely hogy Te meguszod de meg korai az orom:)
4/15 anonim válasza:
Van ra esely :) nekem sem volt rosszullet.
18hetes kismami.
5/15 anonim válasza:
Első gyermekemmel egyszer sem hánytam, de még rosszul létem sem volt, na meg kívánosság sem.
Másodikkal a 8.héttől a 18.hétig folyamatosan naponta többször is hánytam, mindentől undorodtam, rosszul lettem. Volt h már remegtem az éhségtől, de egy falatot nem bírtam magamba tuszkolni. 18.hét óta semmi bajom szerencsére, holnap leszek 27 hetes.
Első babám kisfiú, a második kislány lesz. :D
6/15 anonim válasza:
6. hettol kezdtem rosszul lenni, addig semmit se ereztem.
7/15 anonim válasza:
Mindenkinél másképp alakul, én a 10-18 hétig hánytam, émelyegtem és délutánonként bealudtam. :) lehet hogy megúszod, de ez csak később derül ki. Boldog babavárást!
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek szerint azért még nem 100% hogy megúszom.
2013. aug. 18. 08:21
9/15 anonim válasza:
nekem semmi tünetem nem volt, a 12. hétig :)) addig egyfolytában azt gondoltam, csak egy kis hányinger lenne már, hogy tudjam, a babával minden oké. hát utána megkaptam rendesen, a 25. hét környékén múlt el, addig kb. minden nap hánytam egyszer.
10/15 anonim válasza:
Nálam addig nem volt semmi tünet, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok. Ez 8 hetesen volt. Utána öklendeztem a fogkrémtől, meg nem bírtam megenni a reggelit. Viszont nem rókáztam soha sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!