Kevésnek mondható ez a napi étel mennyiség, amit eszek? (nagyon hányingeres vagyok)
Minden reggel 4 db vajas szalámis piritóst eszek a tetején paradicsommal,plusz egy tejszelet.Ma még ennyi ment le a 4 db piritós mellé : 2 kisebb szelet gombás sajtos pizza,egy szelet sárgadinnye és még egy tejszelet. PPlusz amikor rossul vagyok pár szem gumicukor és pár dl kóla. Napi 1 vagy másfél liter szódát iszok.Ennyi megy le.
Kevés? A anyósom azt mondja nem fog nőni a baba,mert keveset eszek.Nem megy több és nem megy más,ezért is szedek terhesvitamint is.11 hetes vagyok.
Kedves 8-as...netán bajod van azzal,hogy 78 kiló vagyok????
Sajnos a hazánkban ez az egyik legnagyobb baj,hogy csak az 50 kilós nők az elfogadottak,aki attól több,már LEHÍZOTTNAK számít!!!Képzeld én jól érzem magam a bőrömben,és a véleményemet írtam le a kedves kérdezőnek,mert sajnos egyre több nő tartja a terhességet ,,betegségnek,, és még szinte az utcára sem mernek kilépni,mert jaj nem árt az a babának??? :/
Ugyan úgy kell élni a terhesség alatt is mint előtte.És csak az én példámat írtam le a kedves kérdezőnek,hogy nem teljesen egészséges étkezéssel is lehet teljesen egészséges babát szülni!!!Pontozzatok le nyugodtan,de attól sem az én sem a babám egészsége nem fog változni!!
És nem étkezési tanácsokat osztogattam,hanem csak a véleményemet és a saját tapasztalatomat osztottam meg a kérdezővel!!De úgy látom megjöttek a ,,nagyokosok,, abból van itt egy pár a gyak.on!!!!Egyre undorítóbb ez az oldal,mert itt bárki kimeri mondani a véleményét,a torkának ugranak,csak mert nem azt írtam a kérdezőnek,amit ti hallani/olvasni szeretnétek!!Egyébként meg szerintem nem én vagyok az egyedüli a világon,aki szinte csak szénsavasat iszik napról-napra,még is makk egészséges vagyok a vérszegénységemet leszámítva(de az sem extrémen)!!!
Ennyi.
4 hós baba anyukája
Kedves Kérdező!
Még pár hét és újra normálisan fogsz tudni enni. Addig se aggódj, nem eszel keveset. A második terhességem elején volt olyan nap, hogy kb. 20 deka epret és egy kiflit voltam képes megenni. A szénsavasat én se szeretem, kólát se nagyon szoktam inni, de akkor nagyon jól esett hányinger ellen. Az első 12 hétben még nem nő olyan sokat a baba, inkább csak "összerakja magát", az utolsó hetekben fog zsírt pakolni magára, de akkor lesz is étvágyad rendesen!
Hát igen, aki meg bunkó, az bunkó.
Valóban nem kell rajta fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!