Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kevésnek mondható ez a napi...

Kevésnek mondható ez a napi étel mennyiség, amit eszek? (nagyon hányingeres vagyok)

Figyelt kérdés

Minden reggel 4 db vajas szalámis piritóst eszek a tetején paradicsommal,plusz egy tejszelet.Ma még ennyi ment le a 4 db piritós mellé : 2 kisebb szelet gombás sajtos pizza,egy szelet sárgadinnye és még egy tejszelet. PPlusz amikor rossul vagyok pár szem gumicukor és pár dl kóla. Napi 1 vagy másfél liter szódát iszok.Ennyi megy le.

Kevés? A anyósom azt mondja nem fog nőni a baba,mert keveset eszek.Nem megy több és nem megy más,ezért is szedek terhesvitamint is.11 hetes vagyok.

2013. aug. 17. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 8-as...netán bajod van azzal,hogy 78 kiló vagyok????

Sajnos a hazánkban ez az egyik legnagyobb baj,hogy csak az 50 kilós nők az elfogadottak,aki attól több,már LEHÍZOTTNAK számít!!!Képzeld én jól érzem magam a bőrömben,és a véleményemet írtam le a kedves kérdezőnek,mert sajnos egyre több nő tartja a terhességet ,,betegségnek,, és még szinte az utcára sem mernek kilépni,mert jaj nem árt az a babának??? :/

Ugyan úgy kell élni a terhesség alatt is mint előtte.És csak az én példámat írtam le a kedves kérdezőnek,hogy nem teljesen egészséges étkezéssel is lehet teljesen egészséges babát szülni!!!Pontozzatok le nyugodtan,de attól sem az én sem a babám egészsége nem fog változni!!

És nem étkezési tanácsokat osztogattam,hanem csak a véleményemet és a saját tapasztalatomat osztottam meg a kérdezővel!!De úgy látom megjöttek a ,,nagyokosok,, abból van itt egy pár a gyak.on!!!!Egyre undorítóbb ez az oldal,mert itt bárki kimeri mondani a véleményét,a torkának ugranak,csak mert nem azt írtam a kérdezőnek,amit ti hallani/olvasni szeretnétek!!Egyébként meg szerintem nem én vagyok az egyedüli a világon,aki szinte csak szénsavasat iszik napról-napra,még is makk egészséges vagyok a vérszegénységemet leszámítva(de az sem extrémen)!!!

Ennyi.

4 hós baba anyukája

2013. aug. 19. 11:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Még pár hét és újra normálisan fogsz tudni enni. Addig se aggódj, nem eszel keveset. A második terhességem elején volt olyan nap, hogy kb. 20 deka epret és egy kiflit voltam képes megenni. A szénsavasat én se szeretem, kólát se nagyon szoktam inni, de akkor nagyon jól esett hányinger ellen. Az első 12 hétben még nem nő olyan sokat a baba, inkább csak "összerakja magát", az utolsó hetekben fog zsírt pakolni magára, de akkor lesz is étvágyad rendesen!

2013. aug. 19. 16:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Sose ittam szénsavast, nemhogy kólát, de a terhesség alatt eleinte lement! Hidd el, nem lesz baj, ha nem megy le sok ennivaló, vagy úgy gondolod egészségtelen. Ha szedsz vitamint az nagyon jó! Hidd el a terhesség második felében már fogsz tudni enni!
2013. aug. 19. 16:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom a te 78 kilóddal :) Szerencsére én közel se vagyok annyi :)
2013. aug. 19. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Bocs kedves 14-es, de az érzelmi intelligenciád is a kilóiddal lehet arányos. Én nem vitatom a táplálkozással kapcsolatos nézeteidet, de terhesen az ember tényleg egészen másfajta ételeket is megkìvánhat mint általában szokott. Attól még nem kell lehúzni és a kilóival cikizni valakit mert válaszolt egy kérdésre, amiben leírta a saját tapasztalatait.
2013. aug. 19. 17:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Te pedig biztosan nagyon magas EQ-val rendelkezel 15-ös, mert ahogyan én leszóltam mást te éppúgy leszóltál engem. Attól még aki kövér az kövér. Mit kell ezen fennakadni?
2013. aug. 19. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, aki meg bunkó, az bunkó.

Valóban nem kell rajta fennakadni.

2013. aug. 19. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Örülök hogy beismered :) Jó éjt.
2013. aug. 19. 21:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat is,de legyetek szívesek ne egymás kilóival,intelligenciájával és válaszaival legyetek elfoglalva!A napokban megpróbáltam kicsit egészségesebb kaját enni,parmezános mozzarellás paradicsomsalátáig jutottam 2 szelet piritóssal,emellett már a tojásránottát is legyűrtem és rengeteg baracklevet iszok és barackot eszek!Ezt próbálom tartani :)
2013. aug. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!