Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi az ideális étel mennyis...

Mennyi az ideális étel mennyiség egy 6 hetes babának? (tápszeres) És hányszor?

Figyelt kérdés
Mi 6-7szer eszünk, és most 26 dkg-ot hízott, a védőnő örökké csesztet, hogy milyen kövér gyerek. Szerintem nem az. De ha egyszer úgy visít mert kevés neki a kaja. Mit csináljak a szívem szakad meg rajta. Nem éheztethetem!!!
2008. szept. 22. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne is éheztesd!Annyit egyen amennyi szükséges.Az enyém is 6szor evett ennyi idősen.Ne aggódj és néha a védőnők már tulzásba esnek.
2008. szept. 22. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 6 hetesen 90-120 ml. tápszert evett. Nekem is mondta a védőnő, hogy sok. Ja, ő is 6-7-szer evett.

De én adtam neki mert vékonyka baba, sonkái nem nagyon voltak, bár valószínű azért mert nagyon mozgékony.

Úgyhogy ne törődj a védőnővel, ha éhes adj neki enni(ha túletetnéd, akkor különbenis kihányná, vagy sokat bukna vissza).

2008. szept. 22. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm

95-nél nem nagyon merek többet adni neki, de mindig úgy eszik, mint aki az éhenhalás küszöbén áll :(

2008. szept. 22. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

az én ksfiam már100-120-at evett 6hetesen.hetente 20-30dkg-ot hízik, a mi védőnőnk azt mondta ez csak most ilyen "rohamos", majd vissza vesz úgyis ebből a "hízásból"

2008. szept. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!