14 hetesen angelsound szívhangfigyelőt már alkalmazhatok? Hallani fogok valamit?
Figyelt kérdés
Eléggé aggódós kismama vagyok, ezért , ha úgy érzem, szükség van rá szívesen használnám. Persze nem naponta, mert én tudom, hogy a babám ki nem állhatja az ultrahangot például. Folyton menekül szegénykém :-) volt akit megnyugtatott ez a készülék?2013. aug. 17. 09:38
1/6 anonim válasza:
Nekünk van, és ennyi idősen minden este 2-3 percre bekapcsoltuk. Mindig úgy aludtam el, hogy hallottam a szívét előtte. Borzasztóan megnyugtatott. Először nehéz volt megtalálni, de gyorsan belejön az ember. Most 27 hetesen már rúgkapál, kevesebbet használjuk, de egy-egy nyugisabb napján most is előkerül, saját megnyugtatásra. Sokat küzdöttünk érte, veszítettem is el babát, nekem ez megadta azt a nyugalmat, amit a gyakori orvoslátogatás nem tudott. Nem ártottunk vele a babának, úgy gondolom.
2/6 anonim válasza:
Engem nagyon megnyugtatott mert már volt előtte egy vetélésem. Én szerencsés vagyok hangosra állítva már 12 hetesen megtaláltam a szívét. Sokan csak 14-16 hetesen találják meg. Nekem volt 1-2 nap, hogy nem találtam, ekkor persze kétségbe estem és este megint megnéztem akkor már meg volt többnyire. 2-3 naponta használtam, és sokszor volt, hogy pár másodpercre meg volt aztán eltűnt a szívhang. 19 hetesen mozogni kezdett már nem volt szükség a szívhang figyelőre. 23 hetesen nem mozgott, nagyon megijedtem este rátettem a szívhang figyelőt és a babám majd kiugrott a hasamon. Na azóta nem használom, mert akkor testemmel lelkemmel megéreztem mennyire iszonyatosan utálja ezt a "vacakot" és amikor korábban pár másodperc után eltűnt a szívhangja akkor csórikám elhúzta magát. Jó készülék, sok aggódástól megkímélt, de amikor használod akkor gondolj erre mindig, hogy a baba utálja. Heti 1-2 alkalommal és csak max 1 percet használd.
3/6 A kérdező kommentje:
Szia. Nagyon sajnálom, hogy korábban ilyen szörnyűséget kellett átélned. :-( Nekem ő az első baba, de hormongondok miatt bevéreztem korábban, kaptam progeszteront, de a leállás a tabival sem volt egyszerű és őszintén már elegem van az orvoshoz járkálásból, főleg azért mert engem sem nyugtatnak meg. Jó egészséget nektek ! :-)
2013. aug. 17. 09:52
4/6 anonim válasza:
Engem is nagyon megnyugtatott, 14 hetesen vettük, igazi paramami vagyok és nem élvezem ezt a folytonos aggódást. 1-2 naponta hallgattuk meg, de csak másodpercekre, kb 10 másodpercre. Mióta mocorog kétszer használtuk. De mindig örültem neki, mikor használtuk, hogy megvettük, mert sok stressztől és negatív gondolattól kímélt meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. Több okból is jó volt. Egyrészt hallottam a picit, másrészt pedig végre megbizonyosodhattam, hogy az a fura mocorgás, amit pár napja érzek, bizony Ő :-)
2013. aug. 17. 12:55
6/6 anonim válasza:
Én már a 11.héten használtam és bizony sikerrel! Mert ugyan nehezen de megtaláltam! Imádom ezt a készüléket és nagyon megnyugtató hogy van egy ilyen a házba!!!Én ugyan már 37 hetes elmultam de mind a mai napig használom mert a babám elég lusta és néha nem mocorog.
Minden jót neked és boldog egészséges babavárást!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!