Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol vehetnék OLCSÓ szívhangfig...

Hol vehetnék OLCSÓ szívhangfigyelőt? SOS

Figyelt kérdés

Folyton arra gondolok, hogy a babám már nem él, ezért arra gondoltam, hogy beszerzek itthonra egy szívhangfigyelőt, ez megnyugtatna. Viszont nem tudok újan venni:(

Nagyon olcsón kéne, az sem gond ha régi.

2012. dec. 5. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egy éve kb. 5 ezerért vettem használtan!
2012. dec. 5. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hol?
2012. dec. 5. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Igaz,nem én válaszoltam elsőre de a vaterán tudsz venni 5000ért!
2012. dec. 5. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
25%

na ha veszel akkor aztan elkezdodik az igazi aggodas nem talalod a szivhangot rosszul kezeled a gepet stb.

Es oszinten mi an ha megallapitod nincs mar szivhang?semmi a nagy semmi van akkor mar regen keso barhova is menni.

tanulj meg bizni a testedben es elvezd a terhesseget ennyire aggodni nem jo es nem normalis dolog figyelj masra setalj jarj uszni sus tortan minden rendben lesz a babaval higy magadban egy no tud egy gyereket kihordani.

2012. dec. 5. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Bérelj, vagy kérd kölcsön a védőnőtől.
2012. dec. 5. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia hány hetes a babád?
2012. dec. 6. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!