Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha járok egy dokihoz, akkor Ő...

Ha járok egy dokihoz, akkor Ő lesz automatikusan a "fogadott" dokim vagy ezt külön meg kell beszélnem a vele?

Figyelt kérdés

Hozzá járok már az elejétől, a magánrendelőjébe is de az még nem került szóba hogy nála fogok szülni. Külön mondjam neki hogy nála szeretnék szülni vagy hogy működik ez?

Vagy szerintetek az is jó ha annál szülök majd aki épp bent van? Nektek hogy volt/lesz?

20 hetes kismami

2008. jún. 30. 09:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Próbálj érdeklődni, akár ezen az oldalon is, hogy tud-e valaki Kistarcsán nagyon jó dokit.

Ha nem sikerül jobbat találnod, akkor is még csak félidőnél jársz, egyre többet kell majd hozzá menned, eldöntheted, hogy milyen a hozzáállása.

Amúgy amikor nem a magánrendelőjébe jársz, akkor tanácsadáson találkozol vele, mert hozzá tartozol körzetileg?

Mert én pl.tartoztam egy dokihoz tanácsadáson, és helyettesített az én orvosom és véletlenül találkoztunk, de ahogy kijöttem a rendelőből, tudtam, hogy vele akarok szülni.

Már délután ott voltam a magánrendelőjében, meg is beszéltük, hogy a kartonomat átviteti magához, így utánna már tanácsadásra is hozzá jártam.

Ezért kérdezem, hogy hogy kerültél hozzá.

És egyáltalán nem vagy fárasztó.:)

2008. jún. 30. 11:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Elvileg ez egy jó doki, mert sokan mondták, hogy jó. Dr.Szabó Lászlónak hívják, ezért is mentem hozzá mert pár ismerősöm szült nála és meg voltak vele elégedve. Meg azért is mert a magánrendelője közel van hozzánk így bármikor bármi bajom volt hozzá mentem és tényleg normális volt. A kórházba is mehettem volna máshoz uh-ra de gondoltam ha már hozzá járok, akkor hozzá megyek.:) De lehet mostantól ehhez nem fogok ragaszkodni. Bár igazából most egyszer volt ilyen flegma, lehet megvárom a következő vizsgálatot és majd meglátjuk milyen lesz, aztán ha akkor se fog tetszeni, megyek máshoz inkább. Meg kezdem úgy érezni, hogy nekem vannak nagy elvárásaim a dokikkal szemben, azt hittem kicsit jobban odafigyelnek meg kedvesebbek, és úgymond kicsit "kivételeznek" a kismamákkal, de kezdek rájönni hogy nem.
2008. jún. 30. 11:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja és gratulálok mind a 4 gyerkőchöz!:) Most várod a következőt?:)
2008. jún. 30. 11:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2008. jún. 30. 11:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, nem várom az ötödiket, most momentán nem vagyok terhes.:)

Van is hiányérzetem rendesen:)))

Ha nem tudsz jobbat, akkor talán adj még egy esélyt ennek a dokinak, végül is rossz napja bárkinek lehet, kérdés az, hogy kin akarja ezt levezetni.

Nem tudom miből állt a flegmázása, de ha továbbra is ezt csinálja, akkor kérdezd meg bátran, hogy ezt a hozzáállást minek köszönheted. Ne félj, rögtön visszavesz. Ha meg akkor sem, akkor megy a levesbe.

2008. jún. 30. 11:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én most váltottam dokit, mert az enyém nem vállal szülést, igaz én is Kistarcsához tartoznék és azt tudtuk, hogy ott nem szeretnék szülni.Azt mondta a doki, hogy az orvos váltást legkésőbb a 28. hétig el kell dönteni, mert nem szívesen vesznek át, már ilyen idősen. Szóval ha váltani akarsz akkor azt hamarosan el kell döntened. Nekem egy ismerősöm ajánlotta az orvosát, én nála fogok szülni, mert bár lehet hogy pénzkidobás a fogadott orvos, de én mégis jobban szeretném ha az a doki lenne ott aki már előtte is vizsgált, és nem egy vadidegen akit akkor látok először, nekem első szülés, szóval lesz 'újdonság' és izgalom, nem szeretném ha még egy idegen esetleg teljesen antipatikus ember lenne mellettem. De ezt neked kell eldöntened, mert van akinek ez nem számít. Mindenesetre azt érdemes tisztázni vele, hogy vállal e szülést, és mondjuk ki értesíti, te vagy a kórház, ha megindul.
2008. jún. 30. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!