16 hetesen három kilót híztam. Nem túl sok?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok hogy ki mennyit hízott mert én ezt elég soknak találom már így az elején pedig nem eszem túl sokat én úgy érzem.2007. szept. 27. 16:34
1/7 anonim válasza:
Szia én még csak 14 hetes vagyok eddig 1 kg híztam! De a következő méréskor már szerintem még 1-el többet fog mutatni a mérleg. Szerintem egyátalán nem sok pont jó! De ha kételkedsz kérdezd meg a védőnöd!
2/7 anonim válasza:
Én most 8 hetes vagyok egy héttel ezelött 3,2 kilóval voltam több mint mint eredetileg (158 cm / 53 kg).Látszik is elég rendesen a pocakom:)Szerintem 16 hetesen egyáltalán nem sok, azt mondják a havi 1-1,5kg plusz a normális.Ja és én sem eszem többet mint eddig, sőt.
3/7 anonim válasza:
A 3 kg az nem sok.Lessz az még több is.
van aki többet hízik van aki kevesebbet.Èn sajnos vigyáztam nagyon,hogy mit eszek és mennyit,most ugye annak vége,és ele´g rendesen hi´zok.Ne aggódj majd a szülés uta´n leadod.Ha sok lessz,úgy is szólni fognak.
23hetes kismama.
4/7 anonim válasza:
Én 16 hetesen túl voltam a 10 kilón. Csinos vagyok így is, majd lemegy. Mostmár figyelek és jobb.. Cseszeget is mindenki:)
5/7 anonim válasza:
Én 12 hetesen vagyok szinte 3 kg-al több, igaz mikor éhes vagyok eszem, mert ha nem rosszul vagyok. Szerintem nyugodtan egyél, legalábbis nekem mindenki ezt mondja, és én is így érzem. Azt nézd meg, hogy mit eszel. Én nagyon sok gyümölcsöt és tejterméket fogyasztok és nyugodt lelkiismerettel. Majd lemegy a szülés után :-)
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem sok, én összesen 28 kilót híztam az elsővel, most 2 hét van még szülésig és 13 kiló a "plusz". A védőnő szerint már ez is sok! Szerintem normális, általában 14-15 kiló ami átlagosan feljön egy terhesség alatt.
7/7 anonim válasza:
Szia, én 23 hetes vagyok és a 8. kilónál tartok, igaz vizesedek is rendesen. Az elején nem is ettem, hanem faltam, de ennek vége és a kilók is lassabban jönnek. Egyébként ne izgulj, szülés után úgyis hamar le megy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!