Másnak is kell vinni a kórházba be tányért? Ti is műanyagot vittetek? Milyen ételekre számitsak szülés után amit benn adnak? Dél pestibe szülök.
Figyelt kérdés
Össze pakoltam a kórházi cuccomat a szülésre, alig fér bele egy utazó táskába, két csomagot kell vigyek szerintem.2013. aug. 16. 14:38
1/3 anonim válasza:
Nekem nem kellett, csak evoeszkozt vittem es hozattam be 18 uveg asvanyvizet, 5 karton almalet.
Bar ott kaptunk teanak csufolt valamit es 3* etkezest, de sosem nyultam hozza. Most le ia fogom mondani, amint befekszem.
Nekem a rokonok hoztak be mindennap enni.
Apukam 5 L-s huslevest fozott, az egesz gyermekagy osztaly azt ette :))
Nem mondom, hogy koze van hozza a levesnek, de a tejem beindult szepen. :)
2/3 A kérdező kommentje:
aha értem. hát nekem is biztos hoz be a család enni, de gondolom nyilván kapunk is ott :).
2013. aug. 16. 14:57
3/3 anonim válasza:
Én vittem. A reggelit, vacsorát csak úgy kiosztották, ha nem volt tányérod, etted a picurka szalvétán a viaszosvásznon...
Általában tipikus menzakoszt. Egyszerűbb (egy csésze) leves, főzelék picurka feltéttel, esetleg tésztaétel. Kevés az adag, nem nagyon lehet jóllakni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!